nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Ezer sebből vérzünk, de nem adjuk fel!

Pénteken este (18.30) a Berettyóújfalu együttesét fogadjuk a Március 15. utcai sportcsarnokban. A tavalyi ezüstérmes elleni bajnoki mérkőzés előtt vezetőedzőnket és rutinos játékosunkat is megszólaltattuk.
Kapcsolódó cikk
A bronzérmes az ezüstérmest fogadja
Hibátlan hazai mérlegének megőrzése reményében lép parkettre pénteken (18.30) a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a négyszeres bajnok Berettyóújfalut látja vendégül.

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt szavai:

Az elmúlt években inkább a külföldi játékosokat favorizálták a Berettyónál. Az új szabálynak köszönhetően azonban meg kellett válniuk több remek légiósuktól. Trencsényi János személyében kiváló vezetőedzőjük irányítja őket, aki remek magyar válogatott játékosokkal dolgozhat együtt. Ha a játékosaim ugyanabban a felfogásban lépnek pályára, mint legutóbb a Debrecen vendéglátójaként, akkor biztos vagyok benne, hogy egy nagyon hajtós, kemény mérkőzésen nyerni fogunk. A sikerünk nyitja, hogy a helyzeteinknél koncentráltak legyünk és a legjobb döntéseket hozzuk meg, de ennél is fontosabb lesz a védekezésünk, mert remek kvalitású játékosok.

Rutinos játékosunk, Boromisza Dániel gondolatai:

Nehéz összecsapásra számítok, hiszen egy nagyon erős ellenfél érkezik hozzánk. A Berettyóval mindig ki-ki meccset játszunk, ráadásul ezúttal sajnos ezer sebből vérzik a csapatunk. Kisebb-nagyobb sérülések, eltiltás is nehezíti a dolgunkat, de természetesen, ahogy eddig, most is mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 22. 14:15