nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

A bronzérmes az ezüstérmest fogadja

Hibátlan hazai mérlegének megőrzése reményében lép parkettre pénteken (18.30) a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a négyszeres bajnok Berettyóújfalut látja vendégül.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Első győzelmét aratta idegenben a futsal NB I idei kiírásában hétfőn a bronzérmes Veszprém, amely az újonc, sereghajtó Kistarcsa otthonából hozta el mindhárom bajnoki pontot (2-3).

Kapcsolódó cikk
Először nyertünk vendégségben
A Balaton Bútor FC Veszprém küzdelmes mérkőzésen 3-2-re győzött az újonc, sereghajtó Kistarcsa vendégeként hétfőn a futsal NB I-ben.

A bakonyiak fontos sikert értek el, hiszen tapadni tudtak az élmezőnyhöz, a mutatott játékkal egyáltalán nem volt elégedett Fehér Zsolt vezetőedző.

A helyzetkihasználás terén komoly hiányérzetem van, hiszen hatszor álltunk szemben a Kistarcsa kapusával, de rendre rossz döntéseket hoztunk, s elpuskáztuk a ziccereinket. Ebben is javulnunk kell a következő mérkőzésre.

A következő ellenfél pedig a négyszeres bajnok (2007/2008, 2008/2009, 2013/2014, 2018/2019), az előző idényben ezüstérmet szerző Berettyóújfalu, amely a jelenlegi kiírásban egyelőre elmarad korábbi top formájától. Négy győzelmével, egy döntetlenjével és két vereségével a tabella ötödik helyén áll, igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott közvetlen riválisainál. Fehér Zsolt azonban hangsúlyozta: egy kiváló együttes érkezik pénteken a Március 15. utcai csarnokba.

Hazai pályán százszázalékos a Veszprém a 2021/2022-es idénybenHazai pályán százszázalékos a Veszprém a 2021/2022-es idényben

Az elmúlt években inkább a külföldi játékosokat favorizálták a Berettyónál. Az új szabálynak köszönhetően azonban meg kellett válniuk több remek légiósuktól. Trencsényi János személyében kiváló vezetőedzőjük irányítja őket, aki remek magyar válogatott játékosokkal dolgozhat együtt

– fogalmazott Fehér Zsolt, aki aláhúzta: a céljuk ezzel együtt is változatlan: meg akarják őrizni a hazai veretlenségünket.

Ha a játékosaim ugyanabban a felfogásban fognak pályára lépni, mint legutóbb a Debrecen vendéglátójaként, akkor biztos vagyok benne, hogy egy nagyon hajtós, kemény mérkőzésen nyerni fogunk. A sikerünk nyitja, hogy a helyzeteinknél koncentráltak legyünk és a legjobb döntéseket hozzuk meg, de ennél is fontosabb lesz a védekezésünk, mert remek kvalitású játékosok alkotják a Berettyóújfalu keretét.

Mint megtudtuk, a régóta maródi Komáromi Péter, s a nemrég sérvvel műtött Bencsik Ádám mellett többen is kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködnek. Emiatt jelen állás szerint a gárda fiatal játékosaira az eddigieknél nagyobb szerep hárulhat.

futsalveszprem.hu
2021. október 21. 16:05