nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Fehér Zsolt: A kapusteljesítmény döntött!

A férfi futsal NB I alapszakaszának hatodik körében 6-2-re alulmaradtunk a vendéglátó Aramis gárdájával szemben hétfőn este. Vezetőedzőnk csalódottan értékelt a találkozót követően.

Kapcsolódó cikk
Pont nélkül távoztunk Budaörsről
Csapatunknak idei harmadik idegenbeli NB I-es mérkőzésén sem sikerült nyernie: hétfőn este az Aramis otthonában maradtunk alul 6-2-re.

Fehér Zsolt, a Balaton Bútor FC Veszprém vezetőedzője:

Az a csapat szerezte meg a három pontot, amely jobb kapusteljesítménnyel tudott előrukkolni. Mindkét fél előtt rengeteg lehetőség adódott, de ezúttal az Aramis jobban tudta kihasználni azokat. Próbáltunk talpra állni, visszakapaszkodni a mérkőzésbe, amely érdekében komoly erőket mozgósítottunk. Emlékszem, 4-2-es állásnál emberelőnyös játékra váltott a házigazda, nekünk azonban sikerült labdát szereznünk. Ekkor Serginhot a nyakánál fogva rántotta le a visszarohanó vészkapus Keresztury. A szabályok értelmében ezért piros lap járt volna. A játékvezető egyetlen méterre állt az esettől, de valamiért nem nagyon akarta észrevenni. Az ellentámadásból pedig gólt kaptunk, ami végleg megpecsételte a sorsunkat. Annyi szent, hogy több játékosomnak is rendet kell tennie a fejében, ha csapatomban akar játszani. Ez a teljesítmény, akarat itt nem elegendő. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy több sérült is van a meghatározó futsalosaink között. Ha másért nem is, a többieknek legalább ezért 120 %-on kellett volna pörögniük. Nagyon köszönjük a biztatást azon szurkolóinknak, akik ellátogattak Budaörsre és az első másodperctől az utolsóig szorítottak a csapatunkért!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 5. 9:06