nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Vehir Futsal Cup utánpótlás torna

Két korosztályban hat-hat csapat versengett az első alkalommal kiírt Vehír Futsal Cup utánpótlás tornán.

Az 1. FC Veszprém szervezésében szombaton rendezték meg a Vehír Futsal Cup elnevezésű utánpótlástornát. A Szilágyi iskola sportcsarnokában az U7-es és az U9-es korosztályban hat-hat alakulat – körmérkőzéses rendszerben – mérte össze tudását. A fiatalabbak mezőnyében a veszprémiek két gárdát is delegáltak a tornára: a Szilágyi DSE mellett közös csapatot állított ki az 1. Futsal Club Veszprém és a Veszprém FC USE. Az U9-eseknél az 1. FCV és a VFC USE közös alakulata mérette meg magát. Hozzájuk csatlakozott a Swietelsky-Haladás VSE, a Bük, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, a Herend és a Balatonfüred LKC is. Az U7-esek számára kiírt kupát a Dunakeszi együttese nyerte meg százszázalékos teljesítménnyel, megelőzve a Bük és a Balatonfüred együttesét. A Veszprém a negyedik helyen zárt, a Szilágyi hatodik lett. Az U9-eseknél a Dunakeszi nagyon szoros végjátékban győzött a Bük előtt. A Haladás és a Veszprém együttese holtversenyben végzett a harmadik helyen. Az idősebbek között a legjobb kapusnak Molnár Tamást (Bük), a torna játékosának Sonfalvi Bencét (Haladás), a legjobb veszprémi játékosnak pedig Kányai Kristófot választották meg. A gólkirály Kopácsi Áron (Veszprém) lett.

– Nagyon színvonalas találkozókat láttak a szép számban jelenlévők. Gyönyörű gólok, szép támadások, hatalmas párharcok jellemezték mind a két korosztályt. Jó volt látni, hogy a fiatal focisták mennyire élvezték a futsal által nyújtott újdonságot (labda, szabályok stb.) – összegezte a tapasztalatokat a torna főszervezője, Finta Péter.

 

I. Vehír Futsal Cup

Az U7-es torna végeredménye: 1. Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, 2. Bük, 3. Balatonfüred KLC, 4. Veszprém, 5. Herend, 6. Szilágyi Veszprém.

Az U9-es torna végeredménye: 1. Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, 2. Bük, 3. Haladás VSE, Veszprém, 5. Herend, 6. Balatonfüred KLC.

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2015. május 27. 11:38
UP