nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása

A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott.

Városunk Magyar Kupa-címvédő futsalcsapata, a Balaton Bútor FCV és annak fiókegyesülete, a Szilágyi DSE minden évben megrendezik az eseményben szintén partner Szilágyi Keresztény Iskolában a „Sulifutsal” elnevezésű tornasorozatot.

A versenyen veszprémi általános iskolák II. és III. korcsoportos csapatai mérkőzhettek meg egymással két fordulóban. Az első kör még tavaly decemberben lezajlott, míg a visszavágókat az elmúlt héten rendezték a II. János Pál Pápa Sportcsarnokban.

Játékosunk, Boromisza Dániel játékvezetőként és a díjak átadásakor is közreműködött az eseményenJátékosunk, Boromisza Dániel játékvezetőként és a díjak átadásakor is közreműködött az eseményen

Az idei tanévben négy helyi intézmény nevezett a megmérettetésre: a Báthory, a Rózsa, a Botev és a Szilágyi iskola.  A mérkőzéseket ezúttal is a Balaton Bútor FCV játékosai vezették, amely plusz motivációval szolgált a gyermekek számára.

Nagyon izgalmas, jó mérkőzéseket játszottak a fiatalok. A II. korcsoport bajnoka idén a Báthory csapata lett (testnevelő: Zsebe Gábor), míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi gárdája diadalmaskodott (testnevelő: Vati Gergő).

A torna végeredménye:

II. korcsoport:

1. hely: Báthory István Sportiskola  – testnevelő : Zsebe Gábor
2. hely: Szilágyi Keresztény Iskola – testnevelő: Varga Tünde
3. hely: Rózsa úti Általános Iskola – testnevelő: Szabó Zsolt
4. hely: Hriszto Botev Általános Iskola – testnevelő: Szabó László

III. korcsoport:

1. hely : Szilágyi Keresztény Iskola – testnevelő: Vati Gergő
2. hely: Hriszto Botev Általános Iskola – testnevelő: Szabó László
3. hely: Rózsa úti Általános Iskola –  testnevelő:Szabó Zsolt
4. hely: Báthory István Sportiskola – testnevelő: Zsebe Gábor

futsalveszprem.hu
2022. március 16. 14:15