nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Kettős győzelem az Egyetemi Csarnokban...

Futsal U-20, U-17 alsóház
Szilágyi - Békéscsaba (U-20) 13 - 2
Szilágyi - Békéscsaba (U-17) 5 - 2

Ma folytatódtak a küzdelmek az alsóházban, ahol a Veszprém kettős győzelmet aratott, amelyet már nagyon várt a szakvezetés és szurkoló egyaránt. Bemelegítésnek a 17 évesek - teletűzdelt U-15-ös játékosokkal - magabiztosan győzték le a viharsarki ellenfelüket. A fiatal Nagy Erik két találattal vette ki részét a győzelemből. Németh Péter az U-15 csapat edzőjének melle dagadt is a büszkeségtől.

Majd következtek a "nagyok". Azért ez már nagyobb tempójú és több gólt hozó mérkőzés volt. Xavér három találata, Dani egy jó figura utáni bombagólja, Udi és kis Marci fifikás találata, Fecó pipája és Kovácsfi két gólja jelentette a magabiztos győzelmet. Hiba volt még bőven a játékban, de ugye a győzelmet nem kell megmagyarázni. Jövő héten (szombat 14-16 óra) ugyancsak hazai környezetben a Szeged lesz az ellenfél. Kijelenthető, hogy itt is csak agyőzelem az elfogadható, de azt majd meglátjuk. A "bakonyi" legények (U-20) jelenleg két győzelemmel a táblázat élén áll. Továbbra is az a cél, hogy minden mérkőzést KÖTELEZŐ megnyerni. Hajrá Veszprém! Hajrá futsal.
Bősze Gyula bácsi

Finta Péter

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2015. február 25. 13:10
UP