nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Futsal Veszprém U17-Dunaferr U17 7-4 (2-1)

Fcv: Nácsa,Ihász,Tánczos,Erdősi,Varga            
Csere: Kovács,Koltai,Dömök, Hardi,
Gól: Koltai 2,Erdősi 2,Tánczos,Kovács,Hardi


Dunaferr: Flaisz,Szabó, Kiss,Nagy,Oldi
Csere: Farkas,Paddi,Dancs,
Gól: Kiss 3,Dancs


Az első bajnoki mérkőzés, sajnos nem úgy sikerült ahogy a srácok szerették volna (Aramis-Fcv:7-2!) ezért mindenkit fűtött a vágy, hogy hazai környezetben bizonyíthassák tudásukat.
Ennek megfelelően, hazai rohamokkal indult a mérkőzés--már ekkor látszott, hogy sokkal szervezettebb, jobb csapat vagyunk--, de sajnos nem sikerült a fölényünket gólra váltani. Az áttörés a 14. percben jött el Koltai Tibi révén (neki ez volt a bemutatkozó meccse!!), majd a félidő végén gyors gólváltás, és 2-1-el vonultunk a szünetre.
A második félidő nem kezdődött jól számunkra, hisz az ellen egy figyelmetlenség, hiba után kiegyenlített. Ekkor indult be igazán a veszprémi henger, és fokozatosan őröltük fel a vendég csapatot. Agresszív letámadás, jó játék, szép gólok jellemezték a brigádot: 7-2 a 35. percben!!!  A végén még figyelmetlenségből kettő kapott gól, így 7-4 lett a vége.
Sokkal nagyobb különbség van a két csapat között, de tanulság, hogy ezt a pályán is meg kell mutatni gólokban, játékban, fegyelmezettségben egyaránt. mert egy jobb csapat ellen ez kevés lesz. A gratuláció így is jár mindenkinek a győzelemért!!


 

Finta Péter

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2014. november 14. 14:29
UP