nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Futsal Cup Veszprém - Nemezetközi Futsal torna

Az 1. Futsal Club Veszprém remekül teljesít a pályán az idei szezonban, de emellett az utánpótlás biztosítására is nagy erőket mozgósítanak.

Forrás: vehir.hu      Szerző: Cseh Zoltán  Fotó: Domján Attila

Az előttünk álló hétvégén nemzetközi diák futsal kupát tartanak Veszprém és testvérvárosai részvételével – hangzott el a programot felvezető sajtótájékoztatón hétfőn délelőtt. Az eseménnyel kapcsolatban Porga Gyula polgármester megjegyezte, fiatal még a veszprémi futsal egyesület, de remek eredményeivel bizonyítja, méltó a támogatásra.

A pályán nyújtott teljesítmény mellett azonban nagy figyelmet kell fordítani az utánpótlás nevelésre is, ezt segíti elő az október 23. és 25. közötti nemzetközi futsal kupa, ahol Veszprém mellett Pápa, Passau, Nyitra, Tarnów és Sepsiszentgyörgy képviselteti magát a 2000. január 1-je után született sportolóival. A polgármester örömét fejezte ki, hogy a szervezők a sportesemények mellett egyéb kikapcsolódási lehetőséget is biztosítanak a vendégeknek, hogy minél jobban megismerjék városunkat.

A kupa résztvevői október 23-án érkeznek, majd a következő két napon mérkőznek meg egymással a Március 15. úti Sportcsarnokban, az ünnepélyes megnyitót pénteken 10.30 órakor tartják.

Torna lebonyolítása itt olvasható

Rajki Tamás

További cikkek

Ajánlatkérés A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-72040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém, Kádár utca 1. sz. alatti Szilágyi Általános Iskola Sportcsarnok felújítási munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Ajánlatkérés világítás-korszerűsítésre A Szilágyi Diák Sportegyesület (székhely: 8200 Veszprém, Iskola u. 6., adószáma: 18937844-1-19, képviselője: Varga Tünde elnök), az MLSZ Sportfejlesztési programjának keretein belül a be/SFP-62040/2022/MLSZ határozat alapján felhívást intéz a Veszprém Március 15. u. 5. sz. alatti sportcsarnok világítás-korszerűsítési munkálatainak ajánlattételére. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Izgalmasan alakult a „Sulifutsal” idei kiírása A Balaton Bútor FCV, a Szilágyi DSE és a Szilágyi Keresztény Iskola közös szervezésű „Sulifutsal” megmérettetésén a II. korcsoportban a Báthory, míg az idősebbek között a házigazda Szilágyi diadalmaskodott. elolvasom Sikeres decemberi hadjárat A Németh Gábor vezette U20-as csapatunk mindhárom decemberi mérkőzésén diadalt aratott a kiemelt bajnokságban. elolvasom
2014. október 20. 13:17
UP