nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: A játékosaim küzdőszellemből jelesre vizsgáztak!

A házigazda Magyar Futsal Akadémia elleni hétfő esti győzelmünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
Három gól, három piros lap – három ponttal távoztunk a fővárosból
Megerősítette második helyét a futsal NB I tabelláján a Veszprém, miután hétfőn 2-1-re nyert az újonc Magyar Futsal Akadémia vendégeként. Fehér Zsolt csapata így győzelemmel hangolt az éllovas Berettyóújfalu elleni pénteki, hazai rangadóra.

Fehér Zsolt:

Fiatal, jól felkészített csapatot sikerült legyőznünk idegenbeli környezetben. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, amelyen nemcsak az ellenfelünkkel, hanem a pálya talajtípusával is meg kell küzdenünk. Két idegenbeli mérkőzésen két győzelmet arattunk, mindkettő szoros siker volt, amely jól mutatja az együttesünk mentális erejét! Ettől függetlenül van hova fejlődnünk, főleg a helyzetkihasználás az, amivel problémánk adódott az MFA ellen. Kétgólos előnynél többször is eldönthettük volna a találkozó sorsát a javunkra. Sok sikert kívánok Tóth Szabolcs csapatának a folytatásban! Gratulálok játékosaimnak, akik küzdőszellemből jelesre vizsgáztak!

Pénteken este (18.30) a listavezető Berettyóújfalut látjuk vendégül a Március 15. utcai sportcsarnokban, ahová a belépés továbbra is ingyenes!

futsalveszprem.hu
2022. november 15. 12:26