nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Újabb gólkirályi címet szerzett Tatai József

A Balaton Bútor FCV csapatkapitánya, Tatai József ahogy az elmúlt kiírásban, úgy idén is duplázott: a kupasorozat mellett a bajnokságban is gólkirályi címet szerzett. 

Az elmúlt hét végén hivatalosan is lezárult a férfi futsal NB I 2021/2022-es kiírása. A Balaton Bútor FC Veszprém a kupasorozatban az elődöntőben búcsúzott a későbbi győztes Haladás VSE ellen, míg a bajnokságot a negyedik helyen zárták a bakonyiak, miután a bronzmérkőzés ötödik, hazai felvonásán 4-1-re kikaptak a debreceniektől.

Kapcsolódó cikk
Negyedik helyen zártuk a bajnokságot
A megfogyatkozott veszprémi futsalcsapat hatalmasat küzdött, de a DEAC szerezte meg a futsal NB I bronzérmét, miután a párharc utolsó meccsén 4-1-re nyerni tudott a csaknem telt házas Március 15. utcai csarnokban.

A megfogyatkozott veszprémi futsalcsapat hatalmasat küzdött, de a DEAC szerezte meg a futsal NB I bronzérmét, miután a párharc utolsó meccsén 4-1-re nyerni tudott a csaknem telt házas Március 15. utcai csarnokban.

Igaz, Fehér Zsolt együttese az idényben érem nélkül maradt, de egyéni teljesítmény tekintetében a csapatkapitány, Tatai József két címet is bezsebelt. A veszprémiek hetes számú játékosa ahogy tavaly, idén is gólkirály lett a kupasorozatban, illetve az élvonalban is. Előbbiben 15 találatot, utóbbiban 43 gólt jegyzett a 34. életévében járó futsalos, akit tavaly az év játékosának is megválasztott a szövetség.

Tatai József mindkét sorozatban megvédte címét (archív fénykép)Tatai József mindkét sorozatban megvédte címét (archív fénykép)

Felemás érzések lappangnak bennem, hiszen szeretett szurkolóinkat idén nem sikerült megörvendeztetnünk érmekkel. Ugyanakkor boldog is vagyok, hiszen az idény során a gyermekem is megszületett: sok erőt tudtam meríteni általa és a menyasszonyomtól. Szintén köszönettel tartozom a csapattársaim és az edzőm irányába a bizalomért

– nyilatkozta a csapatkapitány.

Tatai József összességében ötödik felnőtt gólkirályi címét szerezte meg a futsal sportágában (háromszor a bajnokságban, kétszer a kupasorozatban diadalmaskodott). Nem feledve, hogy a rutinos sportember egy alkalommal a nagypályás, NB III-as pályafutása során is felért a csúcsra gólszerzés tekintetében.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2022. június 13. 15:15