nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Meg fogjuk nyerni a találkozót!

Egyetlen győzelem választja el a DEAC együttesét, attól, hogy megszerezze a futsal NB I bronzérmet. A Balaton Bútor FC Veszprém gárdája azonban minden erejével azon lesz, hogy megakadályozza ezt, s péntek este (kezdés: 18.30) győztesen hagyja el a Március 15. utcai csarnok parkettjét.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Mint ismert, a Debrecen már 2-0-ra vezet a Veszprém ellen az egyik fél harmadik nyert meccséig tartó bronzpárharcban. Elek Gergő legénysége ugyanis múlt pénteken meglepetésre nyerni tudott a bakonyi megyeszékhelyen (3-5), majd a cívisvárosban rendezett hétfői találkozón, hosszabbítást követően is győzött (6-5).

Kapcsolódó cikk
Drámai csatában, hosszabbítás után maradtunk alul
A Balaton Bútor FC Veszprém 4-0-s hátrányból egyenlített, a hosszabbításban azonban kikapott a DEAC vendégeként a futsal élvonal bronzpárharcának második meccsén.

A Balaton Bútor FC Veszprém 4-0-s hátrányból egyenlített, a hosszabbításban azonban kikapott a DEAC vendégeként a futsal élvonal bronzpárharcának második meccsén.

Ki kell azonban emelni, hogy a második találkozón a bakonyiak 0-4-ről mentettek döntetlenre a rendes játékidőben, úgy, hogy az utolsó percben kétszer is betalálták. A veszprémiek tehát a vereség ellenére is bizonyították, hogy van tartásuk, megvan a csapatban a kellő küzdőszellem, motiváció, amire lehet építeni.

Valóban így van. Más csapat ilyen hátránynál összeomlik és tízet kap a végén. Hiába volt azonban a nagy hajránk, hiszen a végén a házigazda örülhetett

– ismerte el Fehér Zsolt, a Balaton Bútor FC vezetőedzője a bronzcsata harmadik, pénteki (18.30) összecsapása előtt, amelyet ismét a királynék városában rendeznek.

A képlet egyszerű a veszprémiek számára: többet már nem hibázhatnak a párharc során. Ha meg akarják védeni a tavalyi harmadik helyüket, az esetlegesen hátralévő három meccset egyaránt meg kell nyerniük. Ha viszont ezúttal is a hajdúságiak diadalmaskodnak, övék a bronzmedál.

Lehetőségeinkhez mérten a maximumot szeretnénk nyújtani. Az utolsó csepp vérünkig hajtani, menni fogunk, hogy sikerrel zárjunk péntek este. Az előny a DEAC-nál-van, mégis most azt mondom, ha a helyzeteinknél higgadtabban fogunk döntéseket hozni, meg fogjuk nyerni a találkozót

– húzta alá a szakember, aki tudja, hogy az előző két összecsapáshoz képest miben kell változtatniuk a sikerhez. Annyit el is árult, hogy az öt a négy elleni játékhelyzetet – amelyből legutóbb öt gólt is szereztek – most is elő kívánják húzni a tarsolyból.

futsalveszprem.hu
2022. június 3. 13:55