nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Elek Gergő: A hosszabb kispadunk döntött!

A bronzpárbaj péntek esti, első felvonásán 5-3-as vereséget szenvedtünk a vendég DEAC gárdájától. A találkozót követően a debreceniek vezetőedzője is értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
Oda a pályaelőny – a DEAC nyerni tudott Veszprémben
A szünetben még két góllal vezetett, végül ugyanilyen különbséggel kikapott a vendég Debrecen ellen a Balaton Bútor FC Veszprém a futsal élvonal bronzpárharcának első, pénteki felvonásán.

Elek Gergő, a DEAC vezetőedzője:

Az első félidő kísértetiesen hasonlított a hétfőn látotthoz: sok helyzetünk volt, de Spandler parádésan védett, míg nálunk akadt kapushiba. Ha 3-1-nél a Veszprém berúgja a helyzeteit, ugyanez lett volna a vége, mint legutóbb. Ezt a periódust azonban hősiesen kivédekeztük, s aztán jöttek a gólok is. A második félidőben kezdett kijönni, hogy többen vagyunk, így jobb döntéseket hoztunk. Összességében tehát a hosszabb kispadunk döntött.

A bronzmérkőzés három nyert meccsig tartó sorozata május 30-án, hétfőn 18.00-kor folytatódik a debreceni DESOK Sportcsarnokban.

Trénerünk, Fehér Zsolt nyilatkozata az alábbi linkre kattintva olvasható.

Kapcsolódó cikk
Fehér Zsolt: Nagy erőket kell mozgósítanunk!
Pénteken este 5-3-ra alulmaradtunk a vendég DEAC ellen a bronzpárbaj első felvonásán. A lefújás után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt is nyilatkozott.
futsalveszprem.hu
2022. május 28. 10:31