nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Vezetőedzőnk büszke a fiatalokra

A szerda esti, a házigazda Csenger ellen 12-1-re megnyert Magyar Kupa-mérkőzést követően Fehér Zsolt is értékelte a látottakat.

Frissítés: Tatai József öt gólt szerzett a találkozón: Rutai Balázs egyik találatát csapatkapitányunknak jegyezték fel. Ugyanakkor mivel a hivatalos jegyzőkönyvben Tatai neve mellett szerepel mind a hat gól, így mi is a Magyar Labdarúgó Szövetség statisztikáját közöltük.

Kapcsolódó cikk
Tatai hat, a címvédő egy tucat gólig jutott
Negyeddöntős a futsal Magyar Kupában a Balaton Bútor FC Veszprém, miután szerda este kiütéses, 12-1-es győzelmet aratott a másodosztályú Csenger vendégeként.

Így értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt:

Jó mérkőzést játszottunk, amely során megérdemelten harcoltuk ki a továbbjutást a legjobb nyolc csapat közé. Az első felvonásban nem sáfárkodtunk jól a helyzeteinkkel, ezért nem is sikerült ellépnünk a vendéglátónktól, amely agresszíven, szívvel-lélekkel tette a dolgát. A második játékrészben ugyanakkor két perc alatt négyszer is mattolni tudtuk a Csenger védelmét, ami megtörte az ellenfelünket, így végül nagyarányú győzelmet sikerült aratnunk. Büszke vagyok a fiatal játékosainkra, akik nemcsak éltek a bizalmammal, hanem gólokkal hálálták meg azt. A csengeriek előtt szintén kalapot kell, hogy emeljek, hiszen küzdőszellemből jelesre vizsgáztak. Sok sikert kívánok nekik a bajnokságokuk hátralévő szakaszához!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2022. február 17. 15:00