nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Tatai hat, a címvédő egy tucat gólig jutott

Negyeddöntős a futsal Magyar Kupában a Balaton Bútor FC Veszprém, miután szerda este kiütéses, 12-1-es győzelmet aratott a másodosztályú Csenger vendégeként.

Frissítés: Tatai József  öt gólt szerzett a találkozón: Rutai Balázs egyik találatát csapatkapitányunknak jegyezték be. Ugyanakkor mivel a hivatalos jegyzőkönyvben Tatai neve mellett szerepel mind a hat gól, így mi is a Magyar Labdarúgó Szövetség statisztikáját közöljük.

Tudósítás: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Toronymagas esélyesként várta a futsal Magyra Kupa harmadik fordulóját a címvédő Veszprém, amelyre az NB I/B keleti csoportjának negyedik helyén álló Csengerhez látogatott.

Némi meglepetésre kiválóan tartották magukat a hazaiak a találkozó elején. A játékrész derekánál aztán kinyílt a gólzsák, a csapatkapitány Tatai egy perc alatt kétszer is betalált, majd a 14. minutumban is megzörgette a hálót (0-3).

A második felvonásban domborodott ki igazán a különbség a felek között. Tatai újabb két találatot jegyzett, majd Rutai is megvillant (0-6).

Tatai (elöl) hatszor is eredményes volt!Tatai (elöl) hatszor is eredményes volt!

Teljesen egyoldalúvá vált az ütközet, a két brazil, Sergio és Ton is feliratkozott a gólszerzők közé, Tatai pedig már hatnál járt (0-9).

A végjátékban a fiatalok is szóhoz jutottak, Fellembek két, Kiss pedig egy góllal hálálta meg Fehér Zsolt vezetőedző bizalmát. Úgy tűnt, hogy a vendéglátónak a becsületgól sem jön össze, de Bodó Richárd – aki természetesen nem azonos a Pick Szeged kézilabdacsapatának bombázójával – büntetőből szépített (1-12).

A Veszprém tehát várhatja a negyeddöntő sorsolását, egy lépés innentől a négyes döntő.

Férfi futsal Magyar Kupa, 3. forduló:
Csenger–Balaton Bútor FC Veszprém 1-12 (0-3)
Csenger, vezette: Szűcs (Varga, Juhász)
Csenger: Makay – Fejes, Mándi, Balogh Á., Gaál
Csere: Csorvási, Bence, Bartha, Lengyel, Bodó, Zán
Vezetőedző: Szilágyi Sándor
Veszprém: Spandler – Tatai, Pál, Komáromi, Rutai
Csere: Koncsol (kapus), Fridrich, Ton, Sergio, Bencsik Á., Fellembek, Kiss M.
Vezetőedző: Fehér Zsolt
Gólszerzők: Bodó (40. – büntetőből), ill. Tatai (10., 10., 14., 22., 23., 30), Rutai (23.), Ton (27.), Sergio (29.), Fellembek (35., 36.), Kiss M. (38.)

futsalveszprem.hu
2022. február 16. 21:58