Vereséget szenvedett Szombathelyen a Veszprém

A veszprémi futsalcsapat 5-1-re alulmaradt a Haladás vendégeként az élvonalbeli bajnokság idei utolsó fordulójában.

A hátulról második Veszprém az elölről második Haladás vendégeként zárta az első osztályú futsal-bajnokság alapszakaszának idei küzdelmeit.

Az exveszprémi Vas Ádám révén a hazaiak szerezték vezetést a 7. percben. A folytatásban kiegyenlített játék zajlott, aztán a szünet előtt – a brazil Michel góljával – a szombathelyiek megduplázták előnyüket.

A bakonyiak a második játékrészben is mindent elkövettek a felzárkózásért, ám a 25. percben ismét a vasiak találtak be. Fél órája zajlott a játék, amikor Vas öngóljával közelebb lopódzott az 1. FCV. Aztán másodpercekkel később Komáromi is a saját hálójába juttatta a játékszert, így véglett eldőlt a párharc. Az utolsó percben Dróth is a betalált, kialakítva az 5-1-es végeredményt.

A Frank-csapat január 13-án a címvédő, listavezető Berettyóújfalut fogadja a Március 15. utcai csarnokban.

Futsal NB I, 14. forduló:
Haladás VSE–1. FC Veszprém 5-1 (2-1)
Szombathely, vezette: Wittner (Szabó P., Hartung).
Haladás: Alasztics – Simics, Dróth, Vas, Vidák. Csere: Gyimesi, Sásdi (kapusok), Michel, Hajmási, Horváth P., Sipos, Gerencsér, Péter, Garcia Martinez. Vezetőedző: Sziffer András.
Veszprém: Klcsó – Tatai, Márkus, Komáromi, Boromisza D. Csere: Spandler, Schmidmajer (kapusok), Miklós, Tar, Gyurcsányi, Varga Á., Bognár P., Bencsik Á., Bencsik R. Vezetőedző: Frank Tamás.
Gólszerzők: Vas (7.), Michel (19.), Hajmási (25.), Komáromi (30.), Dróth (40.), ill. Vas (30. – öngól).Becenév Kötelező
Hozzászólás Hozzászólásommal elfoagom a futsalveszprem.hu szabályzatát.