Vért kell izzadnunk a három pontért – Madarász

Újabb hazai mérkőzés és ismét egy nehéznek ígérkező feladat vár a veszprémi futsalokokra, akik hétfő este (18.30) az NB I középszakaszában ez idáig szárnyaló Nyírgyulajjal csapnak össze.

A hét elején az 1 . FC Veszprém is megkezdte az NB I középszakaszának küzdelmeit. Mint arról beszámoltunk, az alapszakasz utolsó helyén záró, azóta azonban két brazil légióssal megerősített BME nem adott olcsón a bőrét a Március 15. utcai sportcsarnokban, de a mieink végül 6-4-re nyerni tudtak.

– Védekezésben adódtak hiányosságaink, többször is rosszul váltottak a fiúk, de összességében nem játszottunk rosszul. A legfontosabb pedig, hogy megszereztük a három pont, s megtettük az első lépcsőfokot az előttünk álló úton – húzta alá Madarász János vezetőedző, akinek csapata – az alapszakaszból hozott hat bónuszpontnak köszönhetően – immáron kilenc egységgel áll a B csoport élén.

Holtversenyben a soron következő riválissal, a Nyírgyulajjal, amely már három mérkőzésen is túlvan a középszakaszban. Ezeken egyaránt 5-1-re verte az Aramist és a BME-t, legutóbb pedig 4-4-es döntetlent ért el a Haladás vendéglátójaként.

– Roppant veszélyes ellenfél a Nyírgyulaj, ezt igazolja a Haladás ellen elért döntetlenük is. Biztos vagyok benne, hogy az utóbbi hetekben elért eredményeik meghozták az önbizalmukat. Jelen pillanatban nem is Haladásra, hanem a nyírségiekre kell figyelnünk. Kiélezett harcra és egy igazi ki-ki mérkőzésre számítok ellenük. Egy rendkívül fontos találkozó vár ránk, ahol vért kell izzadnunk azért, hogy itthon tartsuk a három pontot – tette hozzá a veszprémiek vezetőedzője, aki jelen állás szerint a legerősebb keretével állhat ki az ütközetre.Becenév Kötelező
Hozzászólás Hozzászólásommal elfoagom a futsalveszprem.hu szabályzatát.