Megcsípték az ötödik helyet

A triplázó Tatai József főszereplésével 5-2-re nyert hétfő este Debrecenben a veszprémi futsalcsapat, amely így megnyerte a két nyert meccsig tartó párharcot, s megszerezte az NB I ötödik helyét.

Múlt pénteki hazai győzelme (4-1) után hétfőn azért utazott a hajdúsági megyeszékhelyre az 1. Futsal Club Veszprém, hogy újabb sikerével eldöntse az ötödik-hatodik helyért kiírt, két nyert meccsig tartó párharcot.

A Madarász-csapat ennek megfelelően ellentmondást nem tűrve kezdett: Tatai a 8. és a 11. percben is betalált, előnyét pedig a szünetig is megőrizte a gárda.

A folytatásban is a bakonyiak elképzelése szerint alakult a találkozó. A 27. minutumban Tar is eredményes volt, majd kisvártatva Tatai lőtt harmadszor is a hálóba. A Veszprém gálázott, Boromisza Dániel öttel vége előtt belőtte az ötödik vendég gólt is.

A végén kozmetikázott az eredményen a DEAC, amely kétszer is eredményes volt. Ez azonban már nem osztott, nem szorzott, a Veszprém magabiztosan nyerte meg a találkozót és a párharcot.

Tekintve, hogy az elődöntőben szereplő ETO, Berettyóújfalu, Dunaferr, Haladás négyes a mieinknél nagyobb játékerőt képvisel, a megszerzett ötödik pozíció elismerést érdemel.

Futsal NB I, az 5. helyért, 2. mérkőzés:
DEAC–1. FC Veszprém 2-5 (0-2)
Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, vezette: Szilágyi (Belicza, Szelezsán).
Debrecen: Dobi – Kasuba, Tóth A., Pallai, Varga D. Csere: Faragó (kapus), Krajcsi, Pázmándi, Sándor, Esztergomi, Szabó P., Györfi. Vezetőedző: Elek Gergő.
Veszprém: Spandler – Tatai, Püspök, Boromisza D., Bencsik. Csere: Simon (kapus), Fehér, Tar, Boromisza G., Bognár, Apatini. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Szabó P. (37.), Tóth A. (39.), ill. Tatai (8., 11., 29), Tar (27.), Boromisza D. (35.).
A párharc végeredménye: 2-0, a Veszprém javára.

Forrás: vehirsport.huBecenév Kötelező
Hozzászólás Hozzászólásommal elfoagom a futsalveszprem.hu szabályzatát.