Idegenben nem megy

Nagyot hajrázott, de a Nyírgyulaj vendégeként is pont nélkül maradt a veszprémi futsal-együttes az élvonal hétfői játéknapján.

Legutóbbi öt idegenbeli mérkőzését egyaránt elvesztette a tabella ötödik helyén álló 1. FC Veszprém, amely hétfő este a hatodik Nyírgyulajnál vendégszerepelt az NB I-ben. Sajnos rosszul kezdték a találkozót a bakonyiak, ellenfelük – a duplázó Sánta révén – 2-0-ra vezetett az első játékrész végén.

A szünet után sem tudott közelebb lopódzni riválisához a Madarász-csapat. Sőt, Nagy Imre a 28., majd a 33. percben is betalált. A veszprémiek ekkor rákapcsoltak, három perc leforgása alatt Tatai, Apatini és Bencsik is eredményes volt (4-3). Egyenlíteniük azonban nem sikerült. Ehelyett a hazaiak lőttek újabb gólt a végén.

A Nyírgyulaj győzelmének köszönhetően megelőzte a mieinket a tabellán.

Futsal NB I, 13. forduló:
Nyírgyulaj KSE–1. FC Veszprém 5-3 (2-0)
Nyírbátor, vezette: Flinta (Viczián, Szelezsán).
Nyírgyulaj: Pallai – Tóth B., Nagy I., Siska, Sánta. Csere: Végső (kapus), Opre, Faragó, Szabó Á., Lovas, Kerti, Gömze, Orosz, Nagy B. Játékos-edző: Lovas Norbert.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Tar, Püspök, Boromisza D. Csere: Spandler (kapus), Gregus, Fehér, Apatini, Ruzicska, Bencsik, Kellner, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Sánta (8., 14.), Nagy I. (28., 33., 39.), ill. Tatai (34.), Apatini (36.), Bencsik (37.).Becenév Kötelező
Hozzászólás Hozzászólásommal elfoagom a futsalveszprem.hu szabályzatát.