nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
tegnap
#együttdobban

Győzni jó, de bajnoknak lenni még jobb!

A „BL időpont” ellenére (21.20-kor kezdődött) változatos, jó iramú mérkőzésen szerezte meg a győzelmet csapatunk a Dupont SC otthonában.

A szerdai „kellemetlen” vereség feltüzelte a fiúkat és megfogadták, hogy megmutatják (legalább maguknak, mert néző sajnos nem volt a mérkőzésen), hogy jogos helyre került a bajnoki trófea. A díszes kristályvázát és az érmeket a kezdő sípszó előtt megkapták a srácok az MLSZ illetékeseitől.
Ennek szellemében jól kezdődött a meccs, Csejtei Jani az 1. percben megszerezte a vezetést. Erre a hazai csapat az 5. percben válaszolt. Élvezetes volt a játék, mert mindkét csapat a támadásokra fektetett nagyobb hangsúlyt, így potyogtak a gólok. Az első félidőben Weisz Zoli és Tar Tomi két találatával (a hazaiak is ennyit rúgtak) 4:4-es döntetlen volt az eredmény a félidőben.
A második játékrészben a meccs képe nem változott, mindkét oldalon folyamatosan dolgoztatva voltak a kapusok. A Dupont még meg tudta szerezni a vezetést, de utána beindult az FCV gépezet. Korcsmár Isti, Vingelman Tomi és Tar Tomi találataival a lefújás pillanatában 7:5 volt az eredmény a mi javunkra.

Összességében le a kalappal a csapat előtt, aki a tét nélküli mérkőzésen megfelelő hozzáállással bebizonyította, hogy jogosan került Veszprémbe a bajnoki trófea.

Csapat: Jónás Áron – Csejtei János, Hazuga Soma, Tar Tamás, Weisz Zoltán
Csere: Sárdi Máté, Kasza Viktor, Németh Gábor, Véber Balázs, Korcsmár István, Vingelman Tamás

Köszönjük Görgics Kálmi egész bajnokságban nyújtott segítségét! Sok gólt masszírozott a fiúk lábába.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

Bajnokság végeredménye itt megtalálható.

Rajki Tamás
2012. május 12. 20:03