Nem bírt az Újpesttel az U20

A kiemelt korosztályos bajnokságban szereplő rangidős együttesünk 4-1-es vereséget szenvedett a vendég Újpest gárdájától az elmúlt körben.

Futsal NB U20, 5. forduló:
Szilágyi DSE - Újpest 1-4 (0-3)
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
A Szilágyi DSE gólszerzője: Fellembek (23.)

Két közel azonos képességű csapat csatájából a magabiztosabb, a helyzeteivel jobban sáfárkodó, és talán a győzelmet kicsit jobban akaró vendégcsapat jött ki győztesen.

A mérkőzés megint nem úgy indult, ahogy szerettük volna: hamar vezetéshez jutott az Újpest. Ezt követően büntetőhöz jutottunk, amely kimaradt, és sajnos az ellentámadásból gólt kaptunk. A bajt még tetézte, hogy kapusunkat egy ütemtelen kijövetel után ki is állították, és a 4/3-as szituációt gólra is váltották az újpestiek (0-3). Innen nem volt egyszerű, hisz mezőnyjátékossal a kapuban, háromgólos hátránnyal vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészben szinte végig 5/4-es szisztémát alkalmaztuk, amit olykor jól csináltunk, hiszen a helyzetekig eljutottunk, de azok kimaradtak. Ebben a játékrészben egy-egy gól esett mindkét oldalon, így a gólkülönbség nem változott (végeredmény: 1-4).

Németh Gábor vezetőedző a mérkőzést követően elmondta:

Sokat kell még javulnunk, ahhoz, hogy az ilyen összecsapásokat három ponttal zárjuk. A meccs képe alapján reális eredmény született.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. október 22. 14:27