nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Nem bírt az Újpesttel az U20

A kiemelt korosztályos bajnokságban szereplő rangidős együttesünk 4-1-es vereséget szenvedett a vendég Újpest gárdájától az elmúlt körben.

Futsal NB U20, 5. forduló:
Szilágyi DSE - Újpest 1-4 (0-3)
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
A Szilágyi DSE gólszerzője: Fellembek (23.)

Két közel azonos képességű csapat csatájából a magabiztosabb, a helyzeteivel jobban sáfárkodó, és talán a győzelmet kicsit jobban akaró vendégcsapat jött ki győztesen.

A mérkőzés megint nem úgy indult, ahogy szerettük volna: hamar vezetéshez jutott az Újpest. Ezt követően büntetőhöz jutottunk, amely kimaradt, és sajnos az ellentámadásból gólt kaptunk. A bajt még tetézte, hogy kapusunkat egy ütemtelen kijövetel után ki is állították, és a 4/3-as szituációt gólra is váltották az újpestiek (0-3). Innen nem volt egyszerű, hisz mezőnyjátékossal a kapuban, háromgólos hátránnyal vonulhattunk a szünetre.

A második játékrészben szinte végig 5/4-es szisztémát alkalmaztuk, amit olykor jól csináltunk, hiszen a helyzetekig eljutottunk, de azok kimaradtak. Ebben a játékrészben egy-egy gól esett mindkét oldalon, így a gólkülönbség nem változott (végeredmény: 1-4).

Németh Gábor vezetőedző a mérkőzést követően elmondta:

Sokat kell még javulnunk, ahhoz, hogy az ilyen összecsapásokat három ponttal zárjuk. A meccs képe alapján reális eredmény született.

futsalveszprem.hu
2021. október 22. 13:27