nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
tegnap
#együttdobban

„Hiba” csúszott az ünneplésbe!

7:5 arányú vereséget szenvedett csapatunk a hazai „bajnokavató” mérkőzésen.

A Vasas csapatát fogadta az FCV az utolsó hazai NB 2-es bajnoki mérkőzésen, mely kisebb ünnepséggel kezdődött a késői idő ellenére szép számmal kilátogató nézők előtt. Az Angel Chearleeders bemutatója után Porga Gyula, városunk polgármestere és Lakatos Antal, elnökségünk tagja, a Kinizsi Bank elnök-vezérigazgatója adta át (nem hivatalosan) a bajnoki aranyért járó kupát a csapat kapitányának, Bényi Kálmánnak. Sőt városunk vezetője a kezdőrúgást is magára vállalta, mely jó alaphangot adott a mérkőzésre.
Korcsmár Isti két gyors találatával megadta a mérkőzés alaphangulatát, amelyet egy öngól követett, így biztos vezetést szerzett csapatunk. Sajnos ez kissé elaltatta a fiúkat és a Vasas fiataljai megérezték a lehetőséget és két találattal szorossá tették a mérkőzést, melynek eredménye a félidőig már nem változott.
A szünetben ismét az „angyalaink” szórakoztatták a közönséget és a szurkolótáborunk, akik végig buzdították az FCV-t, örömmel vették a lányok műsorát.
A második játékrész egyre inkább nem úgy alakult, ahogy elképzeltük, hiszen a Vasas két találattal megfordította a meccset. Weisz Zolinak még sikerült egyenlíteni, majd ismét a vendégek jutottak előnyhöz, sőt két góllal eldőlni látszott a mérkőzés. Finta Peti még szabadrúgásból szépített, de a végén bűntetőből (10 méteres) beállította a Vasas a 5:7 arányú végeredményt.
A csapat pénteken (2012. május 11.) a Dupont FC ellen zárja a bajnokságot. Ezúton köszönjük a szurkolóinknak és szimpatizánsainknak az égész éves segítségét, buzdítását. Bízunk benne, hogy jövőre az NB 1-ben is tudunk kellemes élményeket szerezni városunk sportszerető lakosságának.

Összességében a csapat a mai mérkőzésen fejben nem koncentrált megfelelően, ami ismét bizonyított, hogy csak teljes koncentráltsággal lehet eredményt eléri a futsalban.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Szabadfi Péter, Hazuga Soma
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Tar Tamás, Csejtei János, Vingelman Tamás, Korcsmár István, Finta Péter

Mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható

Rajki Tamás
2012. május 9. 23:47