nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Az U17 nyert, az U20 döntetlent játszott

Kiemelt korosztályos alakulataink jól szerepeltek az NB I negyedik körében.

Az U17-es futsalcsapatunk hétvégén 3-1-re nyert a Kelen SC otthonában.

Fiú futsal NB I U17, 4. forduló:
Kelen SC U17–Szilágyi DSE U17 1-3 (0-0)
Aréna Törökbálint. Vezette: Weil (Szalma, Drótár)
Szilágyi DSE: Koncsol – Meczner, Nagy, Molnár, Bognár.
Csere: Schalbert, Juhász, Dorogi, Varga, Tóth, Hámori. 
A Szilágyi gólszerzői: Meczner (2), Bognár.
Vezetőedző: Weisz Zoltán.

Az első félidőben végig domináltunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos az utolsó passzoknál rendre rossz döntéseket hoztunk. Ellenfelüknek is volt két komoly lehetősége kontrából, jelezve, hogy nem mondott le a gólszerzésről, de kapusunk bravúrral védte ezeket a lehetőségeket, így gól nélkül telt el az első játékrész (félidei részeredmény: 0-0).

A második felvonás elején megtört a jég: Meczner Boldizsár egy labdaszerzést követően betalált (22. perc: 0-1). Nem sokkal később azonban az ellenfelünk egy kiváló átlövéssel egyenlített. Bognár Patrik révén a 33. minutumban megint nálunk volt az előny. A mérkőzés utolsó találatát pedig egy szép egyéni teljesítmény után Meczner Boldizsár szerezte meg (végeredmény: 1-3).

Így értékelte a látottakat

Weisz Zoltán, az U17 vezetőedzője:

Összességében a támadások felépítésével illetve védekezéssel elégedett vagyok, azonban az előző fordulóhoz hasonlóan a helyzetkihasználásunk ezúttal is gyenge volt. Ebben kell fejlődnünk, sokat fogunk rajta dolgozni a továbbiakban is!


Az U20-as együttesünk ezúttal egy ponttal távozott Törökbálintról.

Fiú futsal NB I U20, 4. forduló:
Kelen SC U20–Szilágyi DSE U20 3-3 (2-1)
Aréna Törökbálint. Vezette: Szalma (Drótár, Weil)
Szilágyi DSE: Szabó – Kovács B., Lengyel, Fellembek, Kiss.
Csere: Takács, Kovács Á., Szili.
A Szilágyi gólszerzői: Kovács B., Szili, Fellembek
Vezetőedző: Németh Gábor.

Sajnos szűkebb kerettel érkeztünk (sérülések, betegségek következtében), de a győzelem reményében léptünk pályára. A mérkőzés eleje nem úgy indult ahogy szerettük volna (0-2), viszont ahogy teltek a percek egyre jobban játszottak a srácok (félidei részeredmény: 1-2)

A második felvonásban sikerült beszorítanunk az ellenfelet a kapujához, ahol sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. A látványos akcióknak, és a nagy nyomásnak meg is lett az eredménye: sikerült fordítanunk (3-2). Ezt követően sem álltunk le, a kidolgozott szituációinkból viszont már nem születtek újabb találatok. Mindez meg is bosszulta magát: egy figyelmetlenség után egalizált az ellenfél (végeredmény: 3-3).

Így értékelte a látottakat

Németh Gábor, az U20 vezetőedzője:

A tanulság az, hogy jobban kell kezdeni a mérkőzést, a helyzeteket pedig nagyobb százalékban kell kihasználni. Ennek ellenére nem vagyok elégedetlen a srácok teljesítményével, mert játékban magasan felülmúlták ellenfelüket.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. október 12. 14:51