nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Nehéz feladat előtt állunk

Hétfői vereségével a tabella negyedik helyére visszacsúszó Balaton Bútor FC Veszprém pénteken (18.30) a második helyen álló DEAC-ot fogadja az első osztályú futsalbajnokság hetedik körében.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Meglehetősen hektikusan kezdte a futsal NB I 2021/2022-es kiírását a Balaton Bútor FC Veszprém. Hazai pályán ugyanis hibátlanok a bakonyiak – sorrendben a címvédő Haladás, az Újpest és az újonc TFSE is kapitulált a Március 15. utcai csarnokban. Idegenben viszont eddig egyetlen pont termett a mieinknek, miután a Nyírgyulaj elleni vereség és a kecskeméti „iksz” után a hét elején az Aramis vendégeként is alulmaradtak.

Minden mérkőzésen nyerni akarunk, ennek megfelelően készülünk a hét minden napján. Az egyéni, illetve csapathibák a futsal velejárói, hiszen a játékosok emberek, nem pedig gépek. Sajnos a legutóbbi találkozón több játékosunk is mélyen a tudása alatt játszott. És nem csak a játék minőségével voltam elégedetlen

– jegyezte meg sokat sejtetően a Magyar Kupa-címvédő, bajnoki bronzérmes Veszprém vezetőedzője, Fehér Zsolt. Hozzátette, mindezt egyetlen ellenfél ellen sem bírnák el, nemhogy a remek egyéni kvalitású futsalossal rendelkező Aramis ellen.

A Debrecen ellen is megőrizné százszázalékos hazai mérlegét a Balaton BútorA Debrecen ellen is megőrizné százszázalékos hazai mérlegét a Balaton Bútor

Mondhatnám, hogy kevesen vagyunk, sérülések hátráltatnak bennünket, de nem fogok kifogásokat keresni. Aki pályára lép, annak meg kell halni a pályán a sikerért minden egyes pillanatban. Ez pedig hiányzott Budaörsön

– nyomatékosította a szakember.

Pénteken (18.30) egy szép emlékeket ébresztő rivális, a DEAC látogat a bakonyi megyeszékhelyre, amely ellen a Fehér-csapat az előző évadban 3-0-ra megnyerte a bronzpárharcot. A jelenlegi kiírásban nagyszerűen szerepelnek a hajdúságiak, akik a Kecskemét, a TFSE, az Aramis és a Kistarcsa ellen is nyerni tudtak. Egyetlen vereségüket a Haladás vendéglátójaként szenvedték el, a legutóbbi körben pedig döntetlent játszottak a vendég Berettyóújfalu ellen.

Büszkék lehetünk a tavalyi párharcra, hiszen azon a három találkozón nagyon magabiztosan fektettük két vállra a DEAC-ot. Mi azonban előre nézünk és nem a múltból akarunk megélni. Az idei DEAC erősebb a tavalyinál, melynek magját együtt tartották, s jól is sikerült erősíteniük. Saját magunkkal foglalkozunk, azt a játékot akarjuk mutatni, amit az idei három hazai találkozón láthattak szurkolóink. Csak így nyerhetünk, másképpen nem lehetünk sikeresek!

futsalveszprem.hu
2021. október 7. 8:33