nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Futsaltornán bizonyíthattak fiataljaink

Az U13-as és U11-es csapataink hétvégén hazai környezetben adhattak számot a tudásukról.

A fiatalabbaknál öt csapat alkotta a csoportot: egyesületünk két alakulattal nevezett. Látszódott, hogy bele kell még erősödnünk a korcsoportba, hiszen tavaly még mindenki az U9-es korcsoportban szerepelt.

Szilágyi A U11 / Edző: Vati GergőSzilágyi A U11 / Edző: Vati Gergő

A kezdeti bátortalan játékot később felváltotta a harciasság, ami eredményre is vezetett. Játékosainkban nagy a fejlődési potenciál: ha továbbra is ilyen szorgalmasan edzenek, szép eredményeket érhetnek el Vati Gergő vezetésével.

Szilágyi B U11 / Edző: Bakonyi DánielSzilágyi B U11 / Edző: Bakonyi Dániel

A nagyobbaknál a Tapolca csapata nem tudott részt venni az eseményen, így a mi két csapatunk mellet még a Fehérvárcsurgó szerepelt az eseményen. Bár riválisunk fizikálisan egálban volt velünk, látszott, hogy játékban előrébb tartunk.

Szilágyi B U13 / Edző: Vati GergőSzilágyi B U13 / Edző: Vati Gergő

Technikai és taktikai dolgokat is tudtunk gyakorolni az edzésen tanultakból. Kíváncsian várjuk a következő fordulót, hogy a Tapolca milyen játékerőt képvisel!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2021. október 4. 9:30