nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Bajnokcsapat! Szép volt fiúk!

Fennállásának első évében sikerült megnyerni az NB2-es bajnokságot az FCV-nek. A Keszthely elleni magabiztos sikerrel két fordulóval a bajnokság vége előtt matematikailag is bajnokcsapatunk!

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen Bényi Kálmi már a 10 (!!!!!) másodpercben jelezte a hazaiaknak, hogy mi bajnoki címet jöttünk ünnepelni Keszthelyre. A gyors találat megadta a mérkőzés alaphangulatát és egy szórakoztató, gólban gazdag mérkőzést láthattak a szurkolók. A második találatunkat egy szép támadás végén támadás végén született, amikor is Pálfi Robi higgadtan helyezett (az új cipőjében!!) a kapuba. Szerencsére csapatunk nem vett vissza a lendületéből és meghozta eredményét a Németh-Tóth edzőpáros letámadásos taktikája. Finta Peti kiharcolt egy büntetőt, melyet magabiztosan értékesített., A következő találat öngólból született és a félidő végére Korcsmár Isti tette fel a koronát. Ekkor már érezni lehetet, hogy a mai napon bajnoki aranyat ünnepelhet a csapat.
A második játékrészben a hazaiak is megmutatták, hogy tudnak futsalozni és két gyors találattal ismét nyílttá tették a mérkőzést. De az FCV bajnokesélyeshez méltó módon, ismét nagyobb sebességbe kapcsolt és Pálfi Robi, Csejtei Jani és Finta Peti újabb találataival bebiztosította a győzelmet és ezzel a 2011/12 bajnokság aranyérmét.

Gratulálunk a csapatnak, mely a Keszthely elleni szuper játékkal méltóképp rászolgált a bajnoki elsőségre.

Minden szurkoló, csapatvezető és szimpatizáns nevében gratulálunk a csapatnak. A hazai bajnokavatás jövő héten, szerdán (2012.05.09. 20.30) lesz, a Vasas ellen. A mérkőzést ismét a Március 15. úti Sportcsarnokban játssza csapatunk, melyre várunk mindenkit sok szeretettel.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Szabadfi Péter, Hazuga Soma
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Csejtei János, Finta Péter, Tar Tamás, Vingelman Tamás, Korcsmár István

Rajki Tamás
2012. május 1. 14:50