nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Fehér Zsolt: Jó játékerőt képvisel a TF!

A Magyar Kupa-címvédő, bajnoki bronzérmes Balaton Bútor FC Veszprém az újonc TFSE gárdáját fogadja hétfőn (18.30) a Március 15. utcai csarnokban.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Első ránézésre félig üresnek tűnhet a pohár, ha visszatekintünk a hét elején rendezett bajnokira, amikor is a vendéglátó Kecskemét a 38. percben mentett pontot a Veszprém ellen. Az azonban már árnyalja a képet, hogyha szemügyre vesszük az alföldiek játékerejét, akik már az előző kiírásban is az élcsapatok közé számítottak, a nyáron pedig tovább erősítették keretüket.

Kapcsolódó cikk
Egy-egy gól, egy-egy pont
A jó erőkből álló Kecskemét a hajrában mentette döntetlenre a Veszprém elleni hétfő esti rangadót az első osztályú futsalbajnokság negyedik körében.

Jó mérkőzést játszottunk Kecskeméten. Bár a kapuk nem sokszor forogtak veszélyben, mégis felfokozott, magas szintű mérkőzést vívtunk, amelyen főleg taktikai csata folyt. Az összecsapást visszanézve kijelenthető, hogy bőven volt lehetőségünk, hogy a magunk javára fordítsuk a találkozót, de sajnos rendre rossz döntést hoztunk a lehetőségeinknél ,

– elemezte az 1-1-es döntetlenre végződő csatát a veszprémiek vezetőedzője, Fehér Zsolt, aki szerint a Kecskemét akár bajnoki döntőt is játszhat jövő tavasszal.

Hétfőn ismét hazai környezetben lép pályára a VeszprémHétfőn ismét hazai környezetben lép pályára a Veszprém

A kecskemétiek villámgyorsan reagáltak az új igazolási szabályra: a román és szerb válogatott játékosok mellett minőségi magyar futsalosokat szerződtettek. Véleményem szerint a Haladás mellett jelenleg a Kecskemétnek van a legerősebb játékos kerete. Egy cseppet sem lepődnék meg azon, ha idén bajnoki döntött tudnának játszani.

No, de foglalkozzunk a bakonyiak előtt álló feladattal. Tatai Józsefék hétfőn (18.30) az újonc TFSE gárdáját látják vendégül a Március 15. utcai csarnokban. A fiatal átlagéletkorú, két brazil légióst is foglalkoztató fővárosi alakulat az Aramis és a DEAC ellen vereséggel kezdett, ám a legutóbbi fordulóban megszerezte első NB I-es pontjait, miután 2-1-re nyert a szintén újonc Kistarcsa otthonában. Fehér Zsolt szerint a kontrák hatékony befejezése lehet a kulcs a budapestiek ellen.

Fiatal, gyors, lendületes csapat a TF, amely a két brazil játékos érkezésével jó játékerőt képvisel. Többször is láttam játszani őket. Gyors kontrákat indítanak és a brazil légiósaiknak köszönhetően a pozíciós játékban is veszélyesek. Hazai környezetben kontrollálnunk kell a játékot. A védekezésünk az utóbbi két mérkőzésen már rendben volt, törekednünk kell a kontráink hatékony befejezésére is.

– húzta alá a tréner, akinek több játékosa is kisebb-nagyobb sérüléssel küszködik. 

futsalveszprem.hu
2021. szeptember 25. 7:52