nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Címvédő a címvédő ellen!

A Balaton Bútor FCV válogatott játékosa, Pál Patrik szerint különleges összecsapás várható pénteken este (18.30), hiszen a bajnoki címvédő Szombathelyi Haladás látogat a Március 15. utcai sportcsarnokba a futsal NB I nyitókörében.

Pénteken este hivatalosan is kezdetét veszi a futsal NB I 2021/2022-es kiírásának alapszakasza. A Magyar Kupa-címvédő Veszprém az első körben a szombathelyi Haladást fogadja, amely az elmúlt évadban bajnok lett. Mondhatnánk, hogy Szuperkupa van készülőben, hiszen a korábbi években a sorozatok győztesei rendre összemérték erejüket a bajnoki rajt előtt. Idén ez nem így lesz, de a találkozó ettől függetlenül parázs, izgalmas küzdelmet ígér.

A bajnoki címvédő Haladást a tavalyi évben nem sikerült megfognunk, szívből reméljük, hogy idén már elsőre sikerülni fog. Mindent megteszünk majd a győzelem érdekében, de szurkolóink támogatására is feltétlen szükségünk lesz!

 – fogalmazott Pál Patrik, aki 2023-ig hosszabbított a bakonyi együttessel. A válogatott futsalos hozzátette, különleges mérkőzés van készülőben, amelyet már nagyon vár.

Pazar felkészülést hagytunk a hátunk mögött, ebből kifolyólag bizakodó vagyok. A Haladás ugyanakkor nem véletlen nyert bajnokságot a tavalyi évben: nehéz dolgunk lesz, de a győzelemn nem lehetetlen. Nagyszerű játékosokkal erősödött a keretünk. A brazil légiósaink remekül beilleszkedtek, minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy otthon érezzék magukat.

A veszprémiek ballábas játékosa a tavalyi évben a góllövőlista második helyén végzett a gólkirály, szintén veszprémi Tatai József mögött. Pál Patrik elmondta, büszke az eredményre, de a gólszerzés helyett inkább mindig is az motiválta, hogy az alakulata győztesen hagyhassa el a játékteret. Hiszen a futsal csapatsport, együtt, egymásért harcolunk a parketten.

Az idei célokkal kapcsolatban zárásként megjegyezte: szeretnének szép sikereket elérni, a kupasorozatot és a bajnokságot is éremmel a nyakukban zárni. Ehhez azonban még sok munka vár rájuk, az első mérföldkő a péntek esti (18.30), a Szombathely elleni bajnoki rajt lesz.

Információink szerint a Haladás soraiból a magyar válogatott csapatkapitánya, Dróth Zoltán mellett a légiós Milos Simics is hiányozni fog a vasiak keretéből, míg bakonyi oldalon Komáromi Péterre nem számíthat Fehér Zsolt vezetőedző. A találkozó ingyenesen megtekintető a Március 15. utcai sportcsarnokban, igaz, a belépés védettségi igazolványhoz lesz kötött.

futsalveszprem.hu
2021. augusztus 12. 13:25