nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
ma
#együttdobban

„Azért győzni mindig jobb!”

Óriási akarattal és remek játékkal sikerült legyőznünk a Ferencváros csapatát a rájátszásban közel 500 szurkolónk előtt.

Csapatunk az első perctől kezdve remek felfogásban, magabiztos játékot mutatott és egy pillanatig nem hagyott kétséget a mérkőzés kimeneteléről. Az első lélektani találatot Korcsmár Isti szerezte, látványos sarkazással jutatta a kapuba a labdát. Tovább tartott az FCV lendülete sorra alakított ki helyzeteit, mely a 14. percben egy öngól révén góllá érett. A félidő vége előtt az FTC levitte a kapust, mely megbosszulta magát, mert egy labdaszerzés után Bényi Kálmi ívelt higgadtan a kapuba. Megnyugtató 3:0-ás eredménnyel vonult csapatunk a félidei pihenőre.
A szünetben az egyre népszerűbb Angel Chearleeders csapata szórakoztatta a lelkes publikumot.
A második játékrészben folytatódott a meggyőző mezőnyfölényünk, a remek napot kifogó Kasza Viktoron nem tudtak kifogni a Ferencváros lövései.  A 27. percben egy remek támadáskombináció végén Hazuga Soma „varrta fel” a felső sarokba a labdát. Kezdet alakulni a fesztivál hangulat, a nézők remek támadásoknak tapsolhattak. Szabadfi Peti is megmutatta lövő technikáját és egy labdaszerzés után a jobb felső sarokba ragasztotta a labdát. Tar Tomi tette fel a koronát saját és a csapat teljesítményére a 33. percben, a félpályáról csavarta a kapuba a labdát. Az FTC a hat találatunkra eggyel tudott válaszolni a 39. percben. A lefújás pillanatában imponáló 6:1-es eredményt mutatott a kijelző!

Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a roppant fontos mérkőzést és így 4 ponttal (amennyiben megkapjuk hivatalosan a Keszthely elleni mérkőzést, akkor 7 ponttal) vezetjük a tabellát a Ferencváros előtt. A csapat igazi egységet mutatott, és mindenki a maximumot nyújtotta a pályán. Finta Peti betegség miatt hiányzott, innen is jobbulást kívánunk neki.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Hazuga Soma, Szabadfi Péter
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Korcsmár István, Vingelman Tamás, Wéber Balázs, Csejtei János, Tar Tamás

A részletes jegyzőkönyv itt megtekinthető.

Rajki Tamás
2012. április 19. 22:51