Védettségi igazolvány, maszkviselés – látogathatók a veszprémi futsalmeccsek

A férfi futsal élvonalban szereplő alakulatunk hétfőn (18.30) nézők előtt rendezheti az éllovas Haladás elleni rangadóját a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Tisztelt Szurkolók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy hétfőtől megnyithatjuk kapuinkat előttetek! Az enyhítésnek ugyanakkor feltételei is vannak: kizárólag azon vendégeinket engedhetjük be otthonunkba, akik érvényes oltási- és személyi igazolvánnyal rendelkeznek. Azok a felnőttek, akik előbbieket hiánytalanul felmutatják, kiskorú gyermekeiket is magukkal hozhatják.

Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy a MASZKVISELÉS TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ a csarnokunk belterületén!

Távolságtartás szempontjából tisztelettel kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségeik szerint vigyázzanak egymásra. Kézfertőtlenítőt több helyre kihelyezünk majd az épületben. Előre is köszönjük megértéseteket, segítő együttműködéseket. Jelen feltételek mellett mindenkit szeretettel várunk! Reméljük, hogy hamarosan teljes egészében visszakapjuk a régi életünket, de addig is óvjuk a másik egészségét: hazai mérkőzéseinket ahogy eddig, úgy a továbbiakban is élőben közvetítjük a csatornánkon!

Balaton Bútor FC Veszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. május 1. 16:54