Minszkben a továbbjutás a tét

Férfi futsalválogatottunk a hozzánk hasonlóan hat ponttal álló fehéroroszok ellen zárja az Eb-selejtező sorozatot.

Kedden délután lejátssza hatodik Eb-selejtezőjét is a Turzó József vezette férfi futsalválogatott. A minszki összecsapáson óriási a tét, a győztes csapat másodikként zár, és továbbjut a csoportból, míg a vesztes számára befejeződik a sorozat. Döntetlen esetén a magyar válogatott végez a második helyen, mivel pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, és a budapesti összecsapáson mi nyertünk 2-1-re.

Az Európa-bajnokságra a selejtezők csoportelsői mellett a hat legjobb második harcolja ki a részvételt, a maradék két második helyezett egy egymás elleni rájátszásos párharcban dönti el az utolsó Eb-résztvevő pozíció sorsát. Amennyiben döntetlent érnénk el kedden, biztosan rájátszásra kényszerülünk, de az eddigi eredmények alapján nagy eséllyel győzelem esetén sem kerülünk be a hat legjobb második közé. Jelenleg azonban kizárólag a minszki mérkőzés számít, erre készül teljes erőbedobással a csapat és a Turzó József vezette szakmai stáb.

A kedden 17.00 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:
Alasztics Marcell (Haladás)
Sásdi Bálint (Veszprém)

Mezőnyjátékosok:
Dávid Richárd (Haladás)
Dróth Zoltán (Haladás)
Hajmási Milán (Haladás)
Horváth Norbert (MVFC Berettyóújfalu)
Horváth Szabolcs (FTC)
Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu)
Pál Patrik (Veszprém)
Rábl János (MVFC Berettyóújfalu)
Rutai Balázs (Veszprém)
Siska Gergő (DEAC)
Szabó Péter (MVFC Berettyóújfalu)
Vas Ádám (Haladás)

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. április 13. 10:00