nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Óriási élmény, sok tapasztalat a Final Four hétvégén

Az erőviszonyoknak megfelelően alakult az eredmény a hétvégi magyar kupadöntőben, csapatunk nem tudott meglepetést okozni. Ettől függetlenül rengeteg meghatározó élményt jelentett a kétnapos rendezvény.

Nézd meg remek képgalériánkat!

Színes, érdekes összecsapásokat és látványos kiegészítő programokat láthatott a több mint 2000 kilátogató néző a hétvégén a Veszprém Arénában. A szombati napon a női és férfi all star válogatottak játszottak közönségszórakoztató mérkőzéseket. A mérkőzések szüneteiben és az időkérések alatt az Angel Cheerleaders csapata szórakoztatta a szurkolókat. Az első elődöntőn a Szeged és a Győr csaptak össze és egy kiegyenlített első félidő után a rutinosabb Győr bebiztosította a döntőbe jutását (7-4). A másik derbit a Berettyóújfaluval vívta csapatunk, az FCV. Sajnos egy pillanatig sem tudtuk izgalmassá, szorossá tenni a mérkőzést. Csapatunk az első félidőben 5 gólt kapott és ez megroppantott minket. Egyetlen találatunkat Pálfi Robi jegyezte. A második játékrészben kedvére alakította ki helyzeteit az MVFC és a mérkőzés végén 1-14-et (gombócból is sok) mutatott a kijelző. Más dimenzió a két csapat (minden téren), így büszkék vagyunk csapatunkra, hogy sikerült eljutnia idáig. Látjuk, hogy rengeteg edzéssel, sok munkával és profi háttérrel meddig lehet eljutni. A cél adott.

A vasárnapi program is érdekesnek ígérkezett. „Bemelegítő” mérkőzésként a VFC csapatával játszottunk (FCV) egy gálamérkőzést, mely a brazilokkal megerősített nagypályás csapat győzelmét hozta (5-3). A döntők előtt Császár Gyula emlékmérkőzését láthatták a nézők (AC Párna – Futsal Old Boys 3:3). A női döntő (Kiskunfélegyházi Bulls – Univerzum Aramis) izgalmas végjátékban dőlt el, a rendes játékidő letelte előtt 3 másodperccel sikerült megszerezni a győzelmet az Univerzum Aramisnak, így a fővárosi hölgyek emelhették magasba a kupát. A vasárnapi napon is látványos fellépőkkel színesítették a szervezők a programokat, így az „angyalok” mellett, brazil táncosokat és freestyle bemutatót láthatott a publikum. A döntőben a magyar futsal két elitcsapata az ETO és az MVFC csapot össze. A sportág sava borsát felvonultató mérkőzésen a jobban koncentráló és remek kapusteljesítménnyel előrukkoló Berettyóújfalu 4:0-s eredménnyel hódította el a kupát.

Csapatunk szemszögéből tapasztalatgyűjtésként szolgált a program és bízunk benne, már a csütörtöki bajnoki rangadón (2012.04.19.) kamatoztatni tudjuk az FTC ellen. Várunk mindenkit a mérkőzésre, mely új helyszínen, a Március 15. úti Sportcsarnokban kerül megrendezésre 19.30-as kezdéssel.

Gratulálunk csapatunknak és bízunk jövőre is hasonló sikeres kupaszereplésben. Rengeteg munka vár addig még csapatunkra.

Hajrá FCV!

Rajki Tamás
2012. április 16. 8:57