"Higgyük el, hogy le tudjuk győzni a Haladást!"

Az alapszakaszból hátralévő négy fordulóban harmadik helyének megtartásáért küzd a veszprémi futsalcsapat, amely az NB I keddi (18.30) rangadóján az éllovas Haladást fogadja.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Három meccs, három győzelem a Balaton Bútor FC Veszprém 2021-es mérlege. Futsalosaink a Magyar Kupa negyedöntőjének első meccsén a Kistarcsa, a bajnokságban pedig az Aramis és az Újpest csapatát fektették két vállra. Az alapszakaszból hátralévő négy fordulóban így azért küzdhet Fehér Zsolt legénysége, hogy megőrizze harmadik helyét az üldöző Debrecen és Kecskemét előtt.

Nagyon örülök, hogy jól működnek az elképzeléseink. Érezhető, hogy felszabadultan játszunk annak tudatában, hogy elértük a felsőházi rájátszást. Még jobbak akarunk lenni, ezért a továbbiakban még keményebben fogunk dolgozni. Nem mindegy ugyanis, ki milyen pozíciót foglal majd el a következő körben. Szeretnénk a harmadik helyen végezni az alapszakasz végeztével, hogy pontelőnyt szerezhessünk a vetélytársainkkal szemben

– húzta alá Fehér Zsolt, aki az előző fordulókban betegsége miatt nem tarthatott csapatával. Instrukciói alapján Németh Gábor irányította a mieinket.

Fehér Zsolt bízik csapatábanFehér Zsolt bízik csapatában

A bakonyiak kedden (18.30) pótolják a 14. fordulóból elhalasztott bajnoki rangadójukat, melyen a listavezető, tizenhárom győzelem mellett egyetlen döntetlent számláló Haladást látják vendégül a zárt kapus Március 15. utcai sportcsarnokban.

A két gárda, október eleji összecsapását a házigazda szombathelyiek nyerték (4-1) úgy, hogy az első öt percben négyszer is bevették Sásdi Bálint portáját.

Mindannyiunk számára fontos, hogy bizonyítsuk, kisiklás, rövidzárlat történt az őszi találkozó elején, amellyel a Haladás el is döntötte a három pont sorsát. A legfontosabb, hogy legyen hitünk. Higgyük el, hogy hazai környezetben le tudjuk győzni a Haladást. Egyértelmű, hogy a helyzetkihasználás fog dönteni a meccsen, de természetesen a védekezésre is nagy hangsúlyt kell majd fektetni. Kifejezetten pozitív dolognak tartom, hogy legutóbb Újpesten kapott gól nélkül zártunk

– tette hozzá a szakember, aki egyénileg senkit sem kívánt kiemelni a szombathelyiektől.

Összességében egy jó csapatról beszélünk, ahol komoly infrastruktúra mellett erős, jó kollektíva kovácsolódott össze. Tiszteljük ellenfelünket, de szeretnénk bizonyítani, hogy mi is hasonlóan jó és erős csapatot alkotunk.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém Legalább nyolc kapufát lőttek és háromszor is vezetést szereztek a bakonyiak, a vendég Debrecen azonban rendre egyenlíteni tudott, így egy pontot elvitt a Március 15. utcai csarnokból a futsal NB I felsőházi rájátszásának nyitó fordulójában. elolvasom Vereség a tét nélküli rangadón A Tatai Józsefet és Boromisza Dánielt eltiltás miatt nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém három góllal alulmaradt a címvédő Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I alapszakaszának hétfői utolsó körében. elolvasom A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém A Balaton Bútor FC Veszprém magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott kedd este a Debrecen vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában. elolvasom Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém Kettős győzelemmel jutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe a Balaton Bútor FC Veszprém, miután januári idegenbeli sikerét követően péntek este hazai környezetben is kiütötte a másodosztályú Kistarcsa együttesét. elolvasom Veszprémben nevelnék ki a jövő futsalosait Hét korosztályban közel kétszáz gyermek tartozik a veszprémi Szilágyi DSE égisze alá. Míg az óvodásoknak edzőik megtanítják a futsal csínját-bínját, addig a rangidős korosztályos csapatok játékosai már az élvonal bajnoki címéért küzdhetnek. Szöllőskei Péterrel beszélgettünk. elolvasom
2021. január 19. 12:55