nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

"Higgyük el, hogy le tudjuk győzni a Haladást!"

Az alapszakaszból hátralévő négy fordulóban harmadik helyének megtartásáért küzd a veszprémi futsalcsapat, amely az NB I keddi (18.30) rangadóján az éllovas Haladást fogadja.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Három meccs, három győzelem a Balaton Bútor FC Veszprém 2021-es mérlege. Futsalosaink a Magyar Kupa negyedöntőjének első meccsén a Kistarcsa, a bajnokságban pedig az Aramis és az Újpest csapatát fektették két vállra. Az alapszakaszból hátralévő négy fordulóban így azért küzdhet Fehér Zsolt legénysége, hogy megőrizze harmadik helyét az üldöző Debrecen és Kecskemét előtt.

Nagyon örülök, hogy jól működnek az elképzeléseink. Érezhető, hogy felszabadultan játszunk annak tudatában, hogy elértük a felsőházi rájátszást. Még jobbak akarunk lenni, ezért a továbbiakban még keményebben fogunk dolgozni. Nem mindegy ugyanis, ki milyen pozíciót foglal majd el a következő körben. Szeretnénk a harmadik helyen végezni az alapszakasz végeztével, hogy pontelőnyt szerezhessünk a vetélytársainkkal szemben

– húzta alá Fehér Zsolt, aki az előző fordulókban betegsége miatt nem tarthatott csapatával. Instrukciói alapján Németh Gábor irányította a mieinket.

Fehér Zsolt bízik csapatábanFehér Zsolt bízik csapatában

A bakonyiak kedden (18.30) pótolják a 14. fordulóból elhalasztott bajnoki rangadójukat, melyen a listavezető, tizenhárom győzelem mellett egyetlen döntetlent számláló Haladást látják vendégül a zárt kapus Március 15. utcai sportcsarnokban.

A két gárda, október eleji összecsapását a házigazda szombathelyiek nyerték (4-1) úgy, hogy az első öt percben négyszer is bevették Sásdi Bálint portáját.

Mindannyiunk számára fontos, hogy bizonyítsuk, kisiklás, rövidzárlat történt az őszi találkozó elején, amellyel a Haladás el is döntötte a három pont sorsát. A legfontosabb, hogy legyen hitünk. Higgyük el, hogy hazai környezetben le tudjuk győzni a Haladást. Egyértelmű, hogy a helyzetkihasználás fog dönteni a meccsen, de természetesen a védekezésre is nagy hangsúlyt kell majd fektetni. Kifejezetten pozitív dolognak tartom, hogy legutóbb Újpesten kapott gól nélkül zártunk

– tette hozzá a szakember, aki egyénileg senkit sem kívánt kiemelni a szombathelyiektől.

Összességében egy jó csapatról beszélünk, ahol komoly infrastruktúra mellett erős, jó kollektíva kovácsolódott össze. Tiszteljük ellenfelünket, de szeretnénk bizonyítani, hogy mi is hasonlóan jó és erős csapatot alkotunk.

futsalveszprem.hu
2021. január 19. 12:55