nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Az ősz hazai rangadója: a címvédővel csap össze a Veszprém

Újabb kőkemény erőpróba vár a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprémre, amely vasárnap (16.15) a címvédő, a Bajnokok Ligája selejtezőjében is érdekelt Berettyóújfalut fogadja.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

A hétvégén zárul az első osztályú futsalbajnokság alapszakaszának első köre, amelyben a második helyen álló Veszprém a harmadik Berettyóújfalut fogadja. Érdekesség, hogy az eddigi nyolc forduló során mindkét gárda huszonegy pontot gyűjtött, a mieink eggyel jobb – plusz tizennyolcas – gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a címvédőt. Hét-hét győzelme mellett mindkét gárda egyetlen vereséget számlál, méghozzá a veretlenül listavezető Haladás ellen.

A kísértetiesen hasonló mérleg ellenére a négyszeres bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes Berettyó a párharc esélyese, amely a Bajnokok Ligája selejtezőjében a grúz Tbilisi State University csapatával játszik majd november végén.

Nagyon szeretek olyan csapatok ellen készülni, amelyek papíron erősebbek nálunk. Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk a lehető legtöbbet profitálni belőle. Hosszú a szezon, az ilyen találkozók segítik a gárdánkat, hogy erősebbé váljon

– beszélt várakozásairól Fehér Zsolt a vehir.hu érdeklődésére.

A Balaton Bútor vezetőedzője szerint a légiósokkal megerősített Berettyóújfalu a játék minden elemében erős, de jó védekezéssel, veszélyes kontrákkal és pontrúgásokkal együttese képes lehet a bravúrra.

Sok külföldi kiválóság, számos magyar válogatott játékos, külföldi edző. Sorolhatnám az erényeiket, de nekünk is remek játékosaink vannak, akik vasárnap a szívüket lelküket ki fogják tenni a pályára azért, hogy itthon tartsák a három bajnoki pontot. Végig koncentráltaknak kell lennünk, nem fér bele egyetlen egy pillanatnyi kihagyás sem, mert azokat ellenfelünk könyörtelenül kihasználja. Amennyiben jól tudunk védekezni, a kontráinkat, a pontrúgásainkat jól érvényesítjük, nyerhetünk. Eddig is az utolsó pillanatig mentünk, harcoltunk a győzelemért, nem lesz ez másképp vasárnap sem.

A vasárnap 16.15-kor kezdődő találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti a Március 15. utcai sportcsarnokból.

futsalveszprem.hu
2020. október 30. 15:16