Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
2
Kecskemét Futsal
3
2020. november 16.
#együttdobban

Veszprémi siker a futsaltornánkon

Az edző, Varga Tamás büszke lehet fiatal tanítványaira, hiszen a VFC USE növendékeihez került a győztesnek járó trófea a Balaton Bútor FCV szervezte belföldi futsaltornán.

Az élvonalbeli Balaton Bútor FC Veszprém október utolsó hétvégéjén immáron kilencedszer rendezte meg hagyományos futsaltornáját, amelyre a vírushelyzet miatt idén belföldi csapatokat hívott meg. Az őszi tanítási szünet kezdetén tehát közel száz utánpótláskorú labdarúgó csemete találkozott, hogy a futsal keretein belül számot adjon a tudásáról.

A tornának idén is a Március 15. utcai sportcsarnok biztosított otthont. A jó hangulatú mérkőzéseken remek egyéni teljesítményekkel és trükkökkel rukkoltak elő a fiatalok. A meghívott csapatok között szerepelt a MOL Fehérvár FC, a Főnix Gold FC, a Siófók BSE, a Győrújfalu SE, valamint a helyi VFC USE és a Szilágyi DSE együttese.

A Vati Gergő vezette helyi futsalosok nagyszerű teljesítményt nyújtottak, alig maradtak le a dobogóról, míg a VFC USE növendékei veretlenül lettek a torna győztesei.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő köszöntötte a résztvevő csapatokat és vezetőiket. Beszédében hangsúlyozta, a labdarúgás szeretete összehoz kicsiket és nagyokat egyaránt. Reményét fejezte ki, hogy a jövő generációjának segítő alapot tudnak nyújtani a torna rendszeres szervezésével.

A díjakat Sótonyi Mónika mellett a Balaton Bútor FCV ügyvezetője, Rajki Tamás, és a torna szervezésében segítséget nyújtó Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója adta át a reménységeknek.

A IX. Veszprém Futsal Cup végeredménye:

1. helyezett: VFC USE
2. helyezett: MOL Fehérvár FC
3. helyezett: Főnix Gold SE
4. helyezett: Szilágyi DSE
5. helyezett: Győrújfalui SE
6. helyezett: Siófok BSE

A torna gólkirálya: Bezze Attila ( Főnix Gold SE)
A torna legjobb kapusa: Ambach Alex (MOL Fehérvár FC)
A Szilágyi DSE legjobb játékosa: Sánta Gergő
A VFC USE legobb játékosa: Szokolik Gergő

A torna legjobb edzője: Varga Tamás (VFC USE )

futsalveszprem.hu
2020. október 30. 14:32