nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Öt veszprémi a magyar válogatottban!

Rutai Balázs mellett Pál Patrik, Tatai József, Komáromi Péter és Sásdi Bálint is meghívást kapott a magyar futsalválogatott október végén Debrecenben rendezendő négynapos edzőtáborába!

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy bakonyi csapatból öt játékos is meghívást kapott az október 20. és 24. között Debrecenben rendezendő edzőtáborba. Hangsúlyozta, büszke futsalosai teljesítményére.

Rutai Balázs fiatal korát meghazudtoló dolgokra képes, hatalmas jövő áll előtte. Pál Patrik hétről hétre bizonyítja, hogy milyen kiváló játékos: nemcsak klubszinten, hanem a válogatottban is kulcsfontosságú a szerepe. Komáromi Péter teherbírása mellett a játékhoz mutatott hozzáállásával vívta ki a címeres mezt, míg Sásdi Bálint behívása is azt bizonyítja, hogy a nyári igazolások alkalmával jól döntött egyesületünk.

Szakmai vezetőnk úgy fogalmazott, külön örömöt jelent számára, hogy a veszprémi futsal ikonja, a csapatkapitány Tatai József ismét visszakerült a nemzet legjobbjai közé. A helyi, minőségi utánpótlás-nevelésre is felhívva a figyelmet Fehér Zsolt végül kiemelte: "a játékosok válogatottsága élő példával szolgál a fiataloknak, hogy a munkába vetett töretlen hit nem hazudik, a felnőtt csapatba kerülés mellett alázattal érdemes ezért is küzdeni."

futsalveszprem.hu
2020. október 10. 10:34