Együtt az állatok világnapján

Örömmel gondolunk medvéinkre, akik a Veszprémi Állatkert gondozóinak odaadó munkájának köszönhetően a lehető legjobb körülmények között élik mindennapjaikat az európai viszonylatban is kimagasló kifutójukon.

Október 4-én tiszteletünket fejezzük ki az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki már a XIII. század elején is azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz bennünket, legyen az élő vagy élettelen.

A világnap alapelve, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat, valamint felhívja a figyelmet az együttélés, a fajok védelmének fontosságára.

A jeles nap alkalmából szeretettel gratulálunk társadalmi elnökünknek, Ovádi Péternek is, hiszen országgyűlési képviselőnket a napokban a Nemzeti Állatvédelmi Program felelős miniszteri biztosának neveztek ki!

Erő, kitartás, biztonság – hajrá Veszprém!

futsalveszprem.hu

További cikkek

Kupaaranyra bajnoki bronz! Megismételte eddig legnagyobb bajnoki sikerét, bronzérmes lett az NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém. Fehér Zsolt együttese péntek este 9-1-re kiütötte a Debrecent, s 3-0-ra megnyerte a párharcot. elolvasom Idegenben is kiütöttük a DEAC-ot, egy lépés a bronzérem Immáron 2-0-ra vezet a futsal NB I bronzpárharcában a Balaton Bútor FC Veszprém, miután múlt heti hazai sikerét követően hétfőn idegenben is kiütötte a Debrecent. Fehér Zsolt együttese pénteken (18.30) hazai pályán szerezheti meg a harmadik helyet. elolvasom Tükörsima veszprémi sikerrel kezdődött a bronzpárbaj Az újdonsült Magyar Kupa-győztes Balaton Bútor FC Veszprém kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott péntek este a vendég Debrecen felett a futsal NB I három nyert meccsig tartó bronzpárharcának első felvonásán. elolvasom Tíz év munkáját rejti a kupasiker Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, a Balaton Bútor FCV ügyvezetője Rajki Tamás hangsúlyozta, nem dőlhetnek hátra, nem veszíthetik szem elől a másik céljukat. Továbbra is két lábbal a földön kell járniuk, hiszen fontos mérkőzések várnak még rájuk, amelyek tétje a bajnoki bronzérem lesz. elolvasom Hosszabbítás után Magyar Kupa-győztes a Veszprém! Tízéves fennállásának legnagyobb sikerét érte el a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a futsal Magyar Kupa vasárnap esti budapesti fináléjában hosszabbítás után 7-4-re verte a top favorit Berettyóújfalu együttesét. elolvasom
2020. október 4. 10:01