nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Szuperrangadó a horizonton

Az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik fordulójának szombati (14.05) rangadóján a százszázalékos teljesítménnyel éllovas Veszprém a veretlen, második helyen álló Haladáshoz látogat.

Az idény eddigi legnehezebb feladata előtt áll a listavezető Balaton Bútor FC Veszprém, amely sorrendben a Kecskemétet, a Nyírgyulajt, a Dunaferrt, a Ferencvárost, majd a hét elején a Debrecent is győzte.

Kapcsolódó cikk
Tizenhárom gólos meccsen nyertünk
Megerősítette vezető helyét a tabellán a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a négygólos Pál Patrik vezetésével nagy csatában 8-5-re nyert a vendég Debrecen ellen hétfőn a futsal NB I-ben. Fehér Zsolt együttese hibátlan mérleggel várhatja a Haladás elleni szombati szuperrangadót.

Megerősítette vezető helyét a tabellán a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a négygólos Pál Patrik vezetésével nagy csatában 8-5-re nyert a vendég Debrecen ellen hétfőn a futsal NB I-ben. Fehér Zsolt együttese hibátlan mérleggel várhatja a Haladás elleni szombati szuperrangadót.

A bakonyiak ugyanis szombaton (14.05) ahhoz a Haladáshoz utaznak, amely az FTC, a Dunaferr és a Debrecen elleni siker, valamint a Nyírgyulaj vendégeként elért döntetlen után a legutóbbi fordulóban a címvédő Berettyóújfalu otthonában is nyerni tudott, 2-1 arányban.

A Veszprém vezetőedzője, Fehér Zsolt elmondta, egyáltalán nem lepte meg, hogy a rendkívül kiélezett meccs után a szombathelyiek mindhárom pontot elvitték Berettyóújfaluról.

Olyan mérkőzés következik, amelyen nem lehet rajtunk nyomás: nyugodtan, de koncentráltan és fegyelmezetten kell majd játszanunk. Az összecsapás végkimenetele meg fogja mutatni, hogy mire lehetünk hivatottak az idei kiírásban. Egyértelművé vált, hogy a Haladás a bajnoki címért küzd, ezt jelezte a Berettyóújfaluban aratott győzelmével is. Spanyol edzőjük van, kiváló légiósaik, Dróth Zoltán személyében pedig Európa egyik legjobb centere is a szombathelyiek sorai között szerepel. Mi azonban hiszünk egymásban, s abban, hogy nyerhetünk!

A hajdúságiak ellen duplázó csapatkapitány, Tatai József az együttest jellemző egységet és Fehér Zsolt személyét emelte ki az eddigi sikerek kulcsaként.  

Nincs rajtunk teher, felszabadultak vagyunk. Bizonyára ez annak is köszönhető, hogy végre valódi egységet alkotunk, megspékelve egy remek vezetőedzővel. Természetesen tiszteljük a szombathelyieket, szembetűnő a munka, amit végeznek a sikerért. Játékostársaimmal azonban arra készülünk, hogy megőrizzük százszázalékos, listavezető pozíciónkat.

A székhelyét Vas megyéből a nyáron a Bakonyba áthelyező kapus, Sásdi Bálint úgy fogalmazott, mindent megtesznek majd a győzelemért.

Hétvégén a szombathelyiekkel fogunk megküzdeni, tőlük érkeztem a nyáron: részükről az elválás érzéketlen volt, ugyanakkor boldog vagyok, hogy így alakult. Játékosügyileg jó erőt képviselnek, csapattársaimmal azonban mindent megteszünk majd az újabb három pontért.

Az összecsapás rangját jelzi, hogy az M4 Sport + csatorna élőben közvetíti majd.

futsalveszprem.hu
2020. október 2. 9:04