nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Nincs rajtunk nyomás, magunkra koncentrálunk

Vezetőedzőnk mellett két játékosunkat kérdeztük a Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés előtt. A találkozót vasárnap 14 órától az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti!

A bajnokság soron következő fordulójában a Ferencváros otthonába, a Népligetbe látogatunk. A találkozót vasárnap 14.00 órától a Magyar Televízió M4 Sport+ csatornája élőben közvetíti! Listavezetőként érkezünk a fővárosba, százszázalékos mutatóval. Tovább fokozza a derbi hangulatát, hogy Madarász János együttese eddig háromból három vereséget jegyzett az idei kiírásban: égető szükségük van arra a három pontra, amit magunkkal tervezünk hozni.

Fehér Zsolt elmondta, jó érzéssel tölti el, hogy ilyen rövid idő után máris családtagként kezelik a veszprémi szurkolók.

Vezetőedzőként minden erőmmel azon dolgozom, hogy a csapatunk sok örömöt szerezhessen a közönségünknek. Nincs rajtunk nyomás, magunkra koncentrálunk. Ezt fogjuk tenni vasárnap is, viszont a helyzetkihasználás tekintetében koncentráltabbaknak kell lennünk. Felkészültünk ellenfelünkből, de arról sem feledkezhetünk meg, hogy játékostekintetben jó erőt képviselnek a fővárosiak. Ígérem, mindent megteszünk azért, hogy megőrizzük veretlenségünket!.

Komáromi Péter emlékeztetett, eltiltása miatt a közelmútlban volt ideje gondolkodni is: úgy érzi, mentálisan is sikerült fejlődnie.

Boldog vagyok, hogy vasárnap ismét pályára léphetek! A műtétem óta kiváló állapotban érzem magamat. Őszintén remélem, hogy segítségére válhatok majd a csapatunknak. A Ferencváros ellen játszani mindig hatalmas élmény, nekem különösen, hiszen anno a zöld-fehérek között nevelkedtem. A pályafutásom a Népligetben kezdődött el, örömmel gondolok vissza arra az időszakra.  Nem lesz egyszerű, de meg fogunk érte dolgozni, hogy listavezetőként is távozzunk a fővárosból!

Fridrich Dávid jó iramú mérkőzésre számít, amelyen több volt csapattársával is farkasszemet készül nézni.

Presztízscsatára készülhetünk, hiszen az FTC – legyen szó bármilyen sportágról – tiszteletet érdemel. Nem szabad kiindulnunk abból, hogy vendéglátóink három vereséggel kezdték a bajnokságot: egy jó együttesről van szó, amelyben több volt csapattársam is szerepel. Arról nem is beszélve, hogy a televízió is közvetíti a mérkőzést, ami még szintén dobhat a játékosok motivációján. Szeretnénk folytatni sorozatunkat és a tabella élén maradni, azaz egyértelműen a három pontért utazunk a Népligetbe!

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2020. szeptember 19. 10:40