nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Mérföldkő a futsalklub életében a névadó szponzor megjelenése

A veszprémi futsalklub új névadó támogatója, a Balaton Bútor Kft. segítségével a jövőben még merészebb álmokat szövögethet.

Mint arról a hétfő esti, Veszprém–Nyírgyulaj NB I-es mérkőzésről szóló tudósításunkban beszámoltunk, a bakonyi klub 2-1-es hazai győzelemével végződő bajnoki előtt névadó szponzori szerződést kötött a megyeszékhely egyik legrégebben alapított vállalatával, a Balaton Bútor Kft.-vel.

Az idényt két győzelemmel kezdő csapat így mostantól Balaton Bútor FC Veszprém néven szerepel.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő, a klub társadalmi elnöke úgy fogalmazott, hogy a névadó szponzor megjelenése történelmi pillanat a veszprémi futsalklub életében. Egyben remek alkalmat kínál arra, hogy számot vessenek az egyesület csaknem egy évtizedes múltjáról.

Mint fogalmazott, a közel tízéves klub fiatalnak számít a veszprémi sportközösségben, ám a veszprémiek szívéhez közel áll, hiszen a futsal kifejezetten szeretett sportág a városban.

Felidézte, hogy a 2011-ben alapított egyesület az NB II-ben kezdte meg szereplését, mérkőzéseit pedig a stadion munkacsarnokában játszotta ötven-hatvan néző előtt. Aztán az idő múlásával jöttek az eredmények – feljutás az NB I-be – a közönség és a csapat pedig hamar egymásra talált, immáron a legendás Fotex-csarnokban.

A vezetés néhány éve úgy gondolta, hogy érdemes olyan csapatot építeni, amely hosszú távon egyre magasabb célokat tűzhet ki maga elé. Most már nem csak mi magunk, illetve az egyre nagyobb számú közönségünk látja így, hanem a gazdasági szereplők is felfigyeltek az eredményekre. Miközben az egyesület az utánpótlásvonalon is szépen építkezik, s próbálja beépíteni a helyi fiatalokat. Örülünk, hogyha a sikeres vállalkozások mellénk állnak. Így találtunk egymásra a Balaton Bútor Kft.-vel, amely Veszprém egyik legrégebb vállalata. Bízom benne, hogy közösen még sikeresebbek leszünk. Eddig is stabil lábakon álltunk, de jövőre még nagyobb célokat tűzhetünk magunk elé

– fejezte ki reményét Ovádi Péter.

Rajki Tamás, a klub ügyvezető elnöke hangsúlyozta: büszkeséggel tölti el, hogy az általa vezetett egyesület ismét szintet léphet.

Köszönjük, hogy a Balaton Bútor Kft. belénk vetette a bizalmát, amit szeretnénk minél jobb eredményekkel meghálálni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy népszerűsítsük a céget. A koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzetben óriási segítséget jelent a klubnak a támogatás. Örülök, hogy ilyen partnerrel erősödhetünk, amelynek segítségével a közeljövőben még merészebb álmokat szövögethetünk.

Dr. Kalauz Károly, az idén 124 éves Balaton Bútor Kft. igazgatója elmondta, hogy az általa vezetett cég szeretne még inkább részt vállalni a város életében.

Örülünk, hogy részesei lehetünk a futsalklub előre menetelének. A kollégáimmal együtt aktív résztvevői vagyunk a sporteseményeknek. Úgy gondoljuk, hogy sikeres és gyümölcsöző együttműködés veszi kezdetét a mai napunk

– húzta alá a cégvezető, aki szerint a csapat célja idővel akár a bajnoki cím és a Bajnokok Ligája-szereplés is lehet.

 

futsalveszprem.hu
2020. szeptember 8. 9:01