Szurkolóinkkal az állatkínzás ellen!

Csapatunk szerdán kora délután megtartotta az idény első hazai bajnoki mérkőzése előtti szurkolói ankétját.

A Veszprém Ultras - '09 az elmúlt években büszkén csatlakozott az országos Szurkolók az állatkínzás ellen mozgalomhoz. Ennek apropóján úgy döntöttünk, hogy velük közösen, nyíltan lépünk fel a felelőtlen állattartás ellen.

A hagyományos összetartásunkat ezért a jövőbeli veszprémi állatmenhely terepismertetése keretében tartottuk meg, hozzájárulva két beteg kutya kezelésének költségeihez.

Bízunk abban, ahogy a szurkolóinknak, úgy nekünk is sikerül gyümölcsöző együttműködést kialakítani az Állatvédő Egyesület Veszprémmel, hogy minél több állat kapjon újabb esélyt az életre, egy szerető családra.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Kupaaranyra bajnoki bronz! Megismételte eddig legnagyobb bajnoki sikerét, bronzérmes lett az NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém. Fehér Zsolt együttese péntek este 9-1-re kiütötte a Debrecent, s 3-0-ra megnyerte a párharcot. elolvasom Idegenben is kiütöttük a DEAC-ot, egy lépés a bronzérem Immáron 2-0-ra vezet a futsal NB I bronzpárharcában a Balaton Bútor FC Veszprém, miután múlt heti hazai sikerét követően hétfőn idegenben is kiütötte a Debrecent. Fehér Zsolt együttese pénteken (18.30) hazai pályán szerezheti meg a harmadik helyet. elolvasom Tükörsima veszprémi sikerrel kezdődött a bronzpárbaj Az újdonsült Magyar Kupa-győztes Balaton Bútor FC Veszprém kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott péntek este a vendég Debrecen felett a futsal NB I három nyert meccsig tartó bronzpárharcának első felvonásán. elolvasom Tíz év munkáját rejti a kupasiker Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, a Balaton Bútor FCV ügyvezetője Rajki Tamás hangsúlyozta, nem dőlhetnek hátra, nem veszíthetik szem elől a másik céljukat. Továbbra is két lábbal a földön kell járniuk, hiszen fontos mérkőzések várnak még rájuk, amelyek tétje a bajnoki bronzérem lesz. elolvasom Hosszabbítás után Magyar Kupa-győztes a Veszprém! Tízéves fennállásának legnagyobb sikerét érte el a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a futsal Magyar Kupa vasárnap esti budapesti fináléjában hosszabbítás után 7-4-re verte a top favorit Berettyóújfalu együttesét. elolvasom
2020. szeptember 6. 14:16