nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Nagyszerű erőfelmérő az Final Four előtt!

Első osztályú színvonal és „érdekes” játékvezetés jellemezte a két csapat összecsapását. Csapatunk remek, taktikus játékkal múlta felül az NB 1-es játékosokkal megerősített Vasast.

Remek felfogásban kezdődött meg a mérkőzés, a csapatok a támadójátékra helyezték a hangsúlyt. Óriási taktikai csata folyt a küzdőtéren, mely sportszerű keretek között zajlott és mindkét oldalon adódtak lehetőségek a gólszerzésre. Az első találatot a legjobbkor szereztük, az első félidő 20. percében egy oldalról belőtt labdára Vas Feri érkezett remekül és szerezte meg a vezetést az FCV-nek.
A félidőben a szurkoló hasonló nehéz, de izgalmas mérkőzésre számítottak.
A második játékrészben hasonló intenzitással folytatódott a derbi. A  25. percben egy megpattanó lövés után egyenlített a hazai alakulat. Csapatunk bizonyítva tartását, nem zavarodott össze és Tar Tomi (30. perc) élményszámba menő találattal ismét minket jutatott előnyhöz. A vezetés tudatában taktikusan játszottunk és egy kiállítás utáni emberelőnyös szituációt Finta Peti váltott gólra a 32. percben. A kétgólos előnyünk végett a Vasas levitte kapusát és így próbált emberelőnyös szituációkat kialakítani. Csapatunk remek védekezéssel a 35. percig tartotta magát, de ekkor sikerült a szépítés a hazaiaknak. A 38. percben eldőlt a mérkőzés. Egy újabb kiállítás után Finta Peti kétszer is eredményes tudott lenni, így beállította az 3-5-ös végeredményt.

Összességében egy kiváló erőfelmérő volt részünkre az NB 1-es szünet miatt, megerősített Vasas elleni összecsapás. A mérkőzés magas színvonalát csak a hullámzó játékvezetői teljesítmény csökkentette.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Jakab László, Szabadfi Péter
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Vas Ferenc, Hazuga Soma, Vingelman Tamás, Finta Péter, Tar Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

A magyar kupadöntő előtt, szerdán (2012.04.11. 20.30 órakor) a Külker SC Dupont ellen folytatja az FCV a rájátszást. Várunk minden kedves szurkolót!

Továbbra is várjuk az MLSZ döntését a Keszthely elleni elmaradt mérkőzésünkkel kapcsolatban.

Rajki Tamás
2012. április 6. 8:46