nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
2024. május 11.
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
2024. május 6.
#együttdobban

Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak!

A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
A hatodik helyen zártuk a bajnokságot
A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára.

Fehér Zsolt: 

A semleges szurkolók azt gondolhatták, a Veszprém az a csapat, amely a győzelme esetén bajnoki döntőt játszhat. Kétség sem fér hozzá, hogy jobbak voltunk a vendéglátónknál egészen a második játékrész kezdetéig, amikor is olyan hatméterest ítélt a játékvezető a Kecskemétnek, amelyen a hazai játékosok is mosolyogtak. Tatait akasztotta Suscsák, mégis a házigazda rúghatott büntetőt. Mentálisan megviselte alakulatunkat ez a súlyos hiba, ennek okán nem sokkal később újabb gólt kaptunk. A folytatásban több lehetőségünk is adódott az egyenlítésre: Bognár Patrik gyönyörű góljával sikerült is egalizálnunk. Ugyanakkor tizenhat másodperccel a lefújás előtt Isten a kecskemétiek kezét fogta, mert ha Fellembeknek sikerült volna jobban átvenni a labdát, akkor üres kapura támadhatunk. Ezzel szemben a sors végül úgy akarta, hogy a Kecskemét egy szép öt a négy elleni játékból szerzett góllal megnyerje a mérkőzést. Sok sikert kívánunk a Kecskemétnek a bajnoki döntőhöz. Külön elismerés illeti Vercz Tamás ügyvezetőt, akinek igazán kijárt már ez a siker. Nem lógathatjuk sokáig a fejünket, hiszen hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében kell bizonyítanunk. Már csak a Maglód elleni elődöntőre koncentrálunk!

#együttdobban

futsalveszprem.hu
tegnap 9:58