E-Sport szakosztályunk megnyerte a bajnokságot

Petrás Krisztián csapatkapitány és társai kettős győzelemmel biztosították be bajnoki aranyukat vasárnap.

Vasárnap este lezajlott a K&H MNEB Hungarian Pro Clubs League első osztályának utolsó fordulója. A veszprémi alakulat számára a tét nem volt más, mint a bajnoki cím sorsa.

Petrás Krisztián csapatkapitány és társai nem is hagytak a véletlenre semmit: kettős győzelemmel biztosították be bajnoki aranyukat.

Arról nem is beszélve, hogy a bajnokság gólkirályát is a veszprémiek adták: 22 találattal Hajdu Viktor volt a legeredményesebb!

Egyesületünk ezúton is gratulál a történelmi sikerhez és sok szerencsét kíván a hasonlóan eredményes folytatáshoz!

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2020. február 5. 8:10