nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
ma
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Remek győzelem a megerősített Aramis ellen.

Szép akciókkal és remek gólokkal sikerült az NB I-es csapatból megerősített, roppant szimpatikus ellenfelünket legyőznünk. Ezzel továbbra is vezetjük a tabellát.

Ismét ízelítőt kaptunk a remek utánpótlás munkából és annak hosszú távú hatékonyságából. A Colorspectrum Aramis Illyés csapata remek ellenfélnek bizonyult számunkra és ennek köszönhetően izgalmas, akciókban gazdag mérkőzést szurkolhattak végig a kilátogató nézők.
A vezetést a vendégcsapat szerezte meg az 5. percben. a 7. percben egy jogosan megítélt kezezés után Szabadfi Peti büntetőből egyenlített. A mérkőzés kiegyenlített játékot hozott az 1. félidőben, de a 18. percben a rutinos Weisz Zoli egy higgadt csel után vezetéssel küldte pihenőre csapatunkat.

A mérkőzés elején és a szünetben csinos lányok – Angel Cheerleaders Team- látványos bemutatóval kedveskedtek a nézőknek és a csapatoknak. ezúton köszönjük nekik a bemutatót.

A második játékrészben Jakab Laci szép elfutás után centerezet középre, melyet Szabadfi Peti váltott gólra. A kétgólos vezetés megnyugtatta csapatunkat és szép megoldásokkal kényeztette a közönséget. A 29. percben a remekül játszó Finta Peti talált a kapuba. Az Aramis második találata a 32. percben született meg. Szerencsére erre is sikerült válaszolnunk, Kasza Viktor remek kidobását Szabadfi Peti gyönyörű mozdulattal jutatta a hálóba. Az Aramis a hátralévő időben levitte a kapusát és így próbálkozott támadásokkal, de csapatunk roppant fegyelmezetten védekezett. A végső dudaszónál így megérdemelten állt az 5:2-es végeredmény.
Nincs sok idő a pihenésre, hiszen hétfőn (2012.03.26.) ismét hazai pályán játszunk a Keszthely ellen, mely hasonló izgalmas mérkőzést ígér. Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Szabadfi Péter, Jakab László
Csere: Sárdi Máté, Vas Ferenc, Pálfi Róbert, Tar Tamás, Korcsmár István, Véber Balázs, Finta Péter

A rájátszás 2. fordulójának eredményei

Rajki Tamás
2012. március 19. 22:47