nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Újabb vereség – emberelőnyben sem talált be az 1. FCV

Hiába Klcso kapus bravúrjai, a Veszprém 1-0-ra kikapott a Nyírgyulaj vendégeként hétfőn a futsal NB I-ben.

Mint arról egy héttel ezelőtt beszámoltunk, a futsal NB I nyitó fordulójában az előző pontvadászat harmadik helyén záró Veszprém – jókora meglepetésre – alulmaradt a Debrecen vendéglátójaként (2-4). A képet aztán árnyalta, hogy a hajdúságiak három nappal ezelőtt 3-3-as döntetlent értek el a Berettyóújfalu ellen. Méghozzá úgy, hogy a címvédő öt másodperccel a vége előtt egyenlített.

A Veszprém a második körben az újonc Kecskemét otthonában 2-2-es egállal kezdő Nyírgyulajhoz látogatott. Első számú kapusa, Schmidmajer nélkül, aki a DEAC ellen piros lapot kapott, így ezúttal eltiltását töltötte.

Nagyszerű helyettesnek bizonyult a Szigetszentmiklóstól szerződtetett fiatal Klcso, aki több bravúros védéssel kezdett a hétfői bajnokin. Két perccel a félidő előtt azonban ő sem segíthetett, az ukrán Vlasovics révén ugyanis vezetést szerzett a Nyírgyulaj (1-0).

A bakonyiak a második felvonásban mindent elkövettek az egyenlítésért, de hiába. Pedig fél óra játék után Csoma piros lapot kapott, ám a Frank-csapat emberelőnyben sem tudott betalálni. Több gól már nem esett, a Veszprém így idénybeli második bajnokiján is vereséget szenvedett.

Tatai Józsefék pénteken (18.30) hazai környezetben, a Csömör ellen szerezhetik meg első pontjaikat.

Futsal NB I, 2. forduló:
Nyírgyulaj KSE–1. FC Veszprém 1-0 (1-0)
Nyírbátor, vezette: Belicza (Szabó F., Forgács).
Nyírgyulaj: Pallai – Sánta, Siska, Vlasovics, Kondás. Csere: Opre, Dobó (kapusok), Vass, Csoma, Nagy B., Fekete V., Pazonyi, Lapa. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Veszprém: Klcso – Tatai, Tama, Komáromi, Boromisza D. Csere: Spandler (kapus), Miklós, Tar, Gyurcsányi, Bognár, Bencsik Á., Bencsik R. Vezetőedző: Frank Tamás.
Gólszerző: Vlasovics (18.).
Piros lap: Csoma (31.).

Balassa Gergő
2019. szeptember 11. 14:06