nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Egy pontra olvadt az előnyünk!

A 23. fordulóban elszenvedtük 3. (!!!) vereségünket és így már csak 1 ponttal vezetjük a tabellát.

A Ferencvároshoz látogatott csapatunk a rájátszás első fordulójába. Sajnos az előjelek nem voltak biztatóak, hiszen Pálfi Robi eltiltás miatt, Hazuga Soma és Korcsmár Isti betegség miatt, míg Finta Peti a nagypályás csapat (VFC) programja miatt nem állt rendelkezésünkre.
Ennek ellenére remekül kezdtek a fiúk és a 3. percben megszereztük a vezetést Bényi Kálmi találatával. Izgalmas és közönségszórakoztató játékot láthattak a kilátogatók, de a 10. percben Tar Tomi remek egyéni akciója után Szabadfi Peti ismét a kapuba talált. A FTC nem erre számított és nagy rohamokat indított a kapunkra, de Kasza Viktor állta a sarat. A 15. percben egy eladott labdából szépíteni tudott a hazai csapat. A szabálytalanságok (nem teljes jogossággal) gyűltek az eredményjelzőn és a 18. percben megkapta a Fradi a tízméteresét, amit biztosan értékesített. A félidő így döntetlenre állt.
A második játékrészben sajnos bekövetkezett, amitől tartottunk és csapatunk fokozatosan fáradt, ami a játék képén is meglátszott. A 22. percben megszerezte a vezetést a Fradi (a bajnokság során először) és nem is engedte ki. Volt még pár lehetőségünk az egyenlítésre, de most nem volt szerencsénk. Hősiesen küzdött csapatunk, de látszott, hogy ez a mérkőzés nem nekünk áll. Kun Gábor további két találatával 6:2 arányban nyert a FTC.

Összességében a FTC megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, nekünk hiányoztak a sérültjeink. A bajnokság két hazai mérkőzéssel (Aramis, Keszthely) folytatódik és igyekszünk megtartani előnyünket a riválisainkkal szemben.

Csapat: Kasza Viktor - Weisz Zoltán, Tar Tamás, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter,

Csere: Sárdi Máté, Vas Ferenc, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Hazuga Soma, Csejtei János, Jakab László

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

Rajki Tamás
2012. március 13. 9:51