Bencsik Ádám a válogatottban

Három veszprémi játékos is meghívót kapott Turzó József együttesébe, amely a hétvégén Dánia ellen játszik páros felkészülési mérkőzést Budapesten.

Az őszi vb-selejtező tornára készülő magyar férfi futsalválogatott a hétvégén Dánia legjobbjait látja vendégül két barátságos mérkőzésre a budapesti Gabányi László Sportcsarnokban.

Turzó József szövetségi kapitány tovább keresi a végleges csapatát az Olaszország, Fehéroroszország és Anglia elleni csatákra, ezért a poreci tornához képest több változás is történt a magyar keretben – emlékeztetett a futsalhungary.hu.

Az 1. FCV együtteséből Tatai József és Komáromi Péter újra meghívót kapott, míg a veszprémi nevelésű Bencsik Ádám első alkalommal öltheti magára a felnőtt nemzeti együttes mezét.

A keret csütörtök délben találkozik, aznak egy edzés vár a társaságra.

A magyar válogatott kerete

Kapusok:
Varsányi Áron (Rubeola FC Csömör)
Sásdi Bálint (Szombathelyi Haladás)

Mezőnyjátékosok:
Dróth Zoltán (Haladás)
Vas Ádám (Haladás)
Tatai József (Veszprém)
Komáromi Péter (Veszprém)
Bencsik Ádám (Veszprém)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Gál István (Berettyóújfalu)
Nagy Imre (Berettyóújfalu)
Harnisch Ákos (Aramis)
Fekete Olivér (Aramis)
Fekete Márk (Aramis)
Pál Patrik (Dunaferr)
Soltész István (FTC)
Siska Gergő (Nyírgyulaj)

A program:

Április 26. (péntek) 18.00 Magyarország–Dánia
Április 27. (szombat) 18.00 Magyarország–Dánia

Balassa Gergő

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2019. április 24. 12:58