nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Négy pont előnnyel várjuk a rájátszást!

Különösebb erőfeszítés nélkül sikerült begyűjteni a három pontot a BME Docler Akadémia II. ellen.

A mérkőzés a terem hangulatához (régi Építők csarnok, kevés nézővel) méltó módon langyosan kezdődött és a hazaiak szereztek vezetést a 4. percben. Ekkor egy fokozattal feljebb kapcsolt az FCV és sorra alakította ki helyzeteit, mely a 10. percben érett góllá, Bényi Kálmi jóvoltából. A 14. percben Pálfi Robit egy szabálytalanság után – mindenki legnagyobb meglepetésére – kiállította a játékvezető. Jól jöttünk ki az emberhátrányból, Kasza Viktor remek védései mellett, Finta Peti révén növelni tudtuk előnyünket. Az első félidőben további két találat (Vas Feri, Korcsmár Isti) született, melyre a BME eggyel válaszolt. Így az eredményjelző (ha tudta volna) 2:4-es állást mutatott.
A második játékrészben a nézők (8 fő) nagy örömére felpörögtek az események és egy izgalmasabb játékot láthattak mindkét fél részéről. A 22. percben Finta Peti labdaszerzését Vas Feri váltotta gólra. A hazaiak megpróbálkoztak a kapus lehozatalával, mely ellen remekül védekeztünk és Bényi Kálmi szemfüles góljával ( saját kilenceséről ívelte be a labdát) tovább nőtt az előnyünk. A végeredményt Csejtei Jani állította be, egy határozott letámadás végén talált a kapuba.

Összességében komolyabb erőfeszítés nélkül, szimpatikus, de roppant fiatal csapat ellen megérdemelten szereztük meg a győzelmet és ezzel lettünk az alapszakasz győztesei. Az MLSZ 2012.03.06-án tartja a rájátszás sorsolását.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Tar Tamás, Korcsmár István
Csere: Sárdi Máté, Finta Péter, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Vas Ferenc, Csejtei János, Véber Balázs

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

Rajki Tamás
2012. március 3. 16:06