nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Későn ébredt, elvesztette veretlenségét az FCV

A vendéglátó Dunaferr 5-0-s vezetés után két góllal nyert a Veszprém ellen a futsal NB I hétfői játéknapján.

A válogatott programja miatt két hét szünet után folytatódott az első osztályú futsal-bajnokság. Az első három hazai találkozóját egyaránt megnyerő Veszprém a két győzelemmel és egy vereséggel rajtoló Dunaferrhez látogatott.

A Madarász-csapat meglehetősen idegesen, kapkodva kezdte a találkozót, a dunaújvárosiak öt perc játék után már két góllal vezettek. A bakonyiak a folytatásban sem találták a mérkőzés ritmusát, így a szünetig újabb két gól landolt Spandler hálójában.

Alig kezdődött el a második felvonás, amikor újabb gólt lőttek a hazaiak. A Veszprém ekkor azonban nagy hajrába kezdett, s Tar, valamint a duplázó Tatai révén három gólt le is dolgozott hátrányából. A végjátékban is a mieink irányították a találkozót, de már nem tudtak felzárkózni.

A Veszprém egy hét múlva, a Szigetszentmiklós vendéglátójaként javíthat.

Futsal NB I, 4. forduló:
Dunaferr–1. FC Veszprém 5-3 (4-0)
Dunaújvárosi Sportcsarnok, vezette: Zimonyi (Tamási, Imrő).
Dunaferr: Cseresnyés – Németh P., Pál, Fekete, Hosszú. Csere: Rigó, Reveland (kapusok), Oroszi, Klacsák, Fridrich, Szeghy, Szabó K., Sáhó, Hajdú. Vezetőedző: Fehér Zsolt.
Veszprém: Spandler – Komáromi, Dávid, Gyurcsányi, Bencsik R. Csere: Schmidmajer (kapus), Tatai, Tar, Márkus, Boromisza D., Bencsik Áron, Bognár, Bencsik Ádám. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Pál (5.), Németh P. (6.), Sáhó (17.), Fekete (20.), Hosszú (22.), ill. Tar (29.), Tatai (30., 34.).

Edzői értékelés

Madarász János: – Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy terveztük. Az első félidőben zaklatottak voltak a játékosaim, aminek magam sem értettem az okát. Ellenfelünk jobb teljesítményt nyújtott, s megérdemelten nyert.

2018. október 2. 14:59