nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Az élről várjuk a rangadót!

Remek második félidei játékkal visszavágott csapatunk a jó erőkből álló KHSC-Viktória Sportnak.

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Szabadfi Peti szép lefordulás után talált a hálóba. A hazaiak több kontratámadást vezetve veszélyeztették kapunkat és a 6. percben sikerült egyenlíteniük. Csapatunk ettől kissé megzavarodott, melynek eredménye újabb két találatot szerzett a Keszthely, így 3:1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.
A félidőben a vendégszurkolók kissé kedvüket szegve elemezgették az első félidei játékot és reménykedtek a folytatásban.
Szerencsére Németh mesternek sikerült rendet rakni a fejekben és csapatunk másik arcát mutatva kezdte meg a második játékrészt. Ennek bizonyítéka a 21. percben Weisz Zoli találata volt. Szabadfi Peti második góljával a 23. percben ledolgoztuk kétgólos hátrányunkat és ismét nyílttá tettük a mérkőzést. A jó iramú, izgalmas mérkőzésen pörögtek az események és a 24. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, melyre Bényi Kálmi szabadrúgásból választolt. Finta Peti váratlan beadását a hazaiak védője továbbította a kapuba (öngól). Ez megtörte kissé a hazai csapatot és szerencsére Hazuga Soma találata bebiztosította győzelmünket.

Összességében rangadóhoz illő játékkal (mindkét fél részéről) a második félidei meggyőző játékunkkal sikerült az őszi vereségért visszavágnunk és a Ferencváros Vasas elleni győzelme végett az élről várjuk a nagy derbit. (FCV-Vasas 2012.02.27. 18 óra)
A Vasas ellen várunk mindenkit és számítunk a szurkolásotokra! Hajrá FCV!

Csapat: Kasza Viktor – Tar Tamás, Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Szabadfi Péter
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Finta Péter, Vas Ferenc, Jakab László, Vingelman Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A 20. forduló eredményei itt megtekinthetők.

Rajki Tamás
2012. február 21. 9:48