Az élről várjuk a rangadót!

Remek második félidei játékkal visszavágott csapatunk a jó erőkből álló KHSC-Viktória Sportnak.

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, a 3. percben Szabadfi Peti szép lefordulás után talált a hálóba. A hazaiak több kontratámadást vezetve veszélyeztették kapunkat és a 6. percben sikerült egyenlíteniük. Csapatunk ettől kissé megzavarodott, melynek eredménye újabb két találatot szerzett a Keszthely, így 3:1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.
A félidőben a vendégszurkolók kissé kedvüket szegve elemezgették az első félidei játékot és reménykedtek a folytatásban.
Szerencsére Németh mesternek sikerült rendet rakni a fejekben és csapatunk másik arcát mutatva kezdte meg a második játékrészt. Ennek bizonyítéka a 21. percben Weisz Zoli találata volt. Szabadfi Peti második góljával a 23. percben ledolgoztuk kétgólos hátrányunkat és ismét nyílttá tettük a mérkőzést. A jó iramú, izgalmas mérkőzésen pörögtek az események és a 24. percben ismét a hazaiaknál volt az előny, melyre Bényi Kálmi szabadrúgásból választolt. Finta Peti váratlan beadását a hazaiak védője továbbította a kapuba (öngól). Ez megtörte kissé a hazai csapatot és szerencsére Hazuga Soma találata bebiztosította győzelmünket.

Összességében rangadóhoz illő játékkal (mindkét fél részéről) a második félidei meggyőző játékunkkal sikerült az őszi vereségért visszavágnunk és a Ferencváros Vasas elleni győzelme végett az élről várjuk a nagy derbit. (FCV-Vasas 2012.02.27. 18 óra)
A Vasas ellen várunk mindenkit és számítunk a szurkolásotokra! Hajrá FCV!

Csapat: Kasza Viktor – Tar Tamás, Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Szabadfi Péter
Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Finta Péter, Vas Ferenc, Jakab László, Vingelman Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A 20. forduló eredményei itt megtekinthetők.

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2012. február 21. 9:48